To Kenshō Ornos μας προσκαλεί σε ένα μαγικό ταξίδι στους ήχους του κόσμου!

Eίστε έτοιμοι για μια μοναδική μουσική αφύπνιση; Το Kenshō Ornos, στη Μύκονο, παρουσιάζει τον Κώστα Μηλιωτάκη, τον δημιουργό του Sounds Of The World!

Ζήστε μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που θα αφυπνίσει τις αισθήσεις σας… Ο Κώστας Μηλιωτάκης, ένας από τους πιο επιτυχημένους σολίστ και μουσικοσυνθέτες της γενιάς μας, θα σας συνεπάρει με τη μαγευτική άρπα του και θα σας ταξιδέψει σε ένα εμπνευσμένο ταξίδι στους ήχους του κόσμου. Μην το χάσετε!

KENSHŌ Ornos

info

Schedule: Saturday 22/7 @ 20:30

Location: Kenshō Ornos

https://www.kenshomykonos.com/events/sounds-of-the-world/

More Information: +302289025303, +306980104386

 

KENSHŌ Ornos

Kenshō Ornos

Αυθεντική φιλοξενία & απόλυτη ευεξία

To απαράμιλλης αισθητικής 5* Kenshō γεννήθηκε το 2016 και βρίσκεται στην πανέμορφη παραλία του Ορνού. Συνδυάζει την πολυτελή διαμονή, την υψηλή γαστρονομία και την απόλυτη αναζωογόνηση και ευεξία (κάθε δωμάτιο και κάθε σουίτα διαθέτει hot tub ή plunge pool), σε μία από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού των Ανέμων.

Το interior design δημιουργεί μια ξεχωριστή αίσθηση bohemian πολυτέλειας σε όλους τους χώρους, ενώ δεν λείπουν οι υπερσύγχρονες ανέσεις που αποζητά ο απαιτητικός κοσμοπολίτης επισκέπτης. Ένα περιβάλλον απόλυτα προσανατολισμένο στις αρχές της σύγχρονης ευζωίας, το Kenshō Ornos πραγματοποιεί αυτό που “υπόσχεται” το όνομά του: Την βαθύτερη αφύπνιση όλων των αισθήσεων.