Η Μεγάλη Γιορτή

Στον Βοτανικό Κήπο Διομήδους ανεβαίνει η μουσικοθεατρική παράσταση με συμμετοχή των παιδιών  από την Αννας Σεβαστή Τζίμα και τις Μορφές Εκφρασης, με τίτλο “Μεγάλη γιορτή!” Το γνωστό παραμύθι του Αισώπου γίνεται musical. Απευθύνεται σε παιδιά από 3-8 ετών.

Το παραμύθι
Ένα γέρικο λιοντάρι και ο πιστός του υπηρέτης, το κοράκι, ψάχνουν να βρουν τον τρόπο ώστε το λιοντάρι να απολαύσει ένα “αξιοπρεπές” γεύμα χωρίς να ξεβολευτεί. Το γέρικο λιοντάρι, έχει χάσει πια τις δυνάμεις του και αδυνατεί να κυνηγήσει, μα, όπως λέει και το παραμύθι μας “όσα δεν φτάνουν τα πόδια, τα φτάνει ο νους!”. Έτσι καταστρώνει ένα τρομερό σχέδιο που θα φέρει το φαγητό του κατ’ ευθείαν στο πιάτο του: Θα καλέσει όλα τα ζώα στη Μεγάλη Γιορτή.
Όμως, ένα μικρό αλεπουδάκι θα καταφέρει να γλιτώσει από τα δόντια του λιονταριού, γιατί ξέρει όχι μόνο να ακούει, αλλά και να βλέπει.
Η παράσταση συνδυάζει το θέατρο με τη μουσική, η οποία παίζεται εξολοκλήρου ζωντανά επί σκηνής, τη διάδραση και το παιχνίδι, τη φαντασία και την  περιπέτεια.

Συντελεστές:
Διασκευή-κείμενο-σκηνοθεσία: Άννα Σεβαστή Τζίμα
Μουσική – Ενορχήστρωση: Κωστής Παπάζογλου, Δημήτρης Σκούρτης
Παίζουν: Πέλια Γιαννουλάτου, Κωστής Παπάζογλου, Γιώργος Χουσάκος

Χώρος: Βοτανικός Κήπος Διομήδους (Ιερά Οδός 403, Χαϊδάρι)
Μπαίνετε από τη ειδική είσοδο ειδικά για το θέατρο και όλοι οι θεατές βγαίνουν μαζί με τους συντελεστές μετά το τέλος της παράστασης, καθώς η περιήγηση στο δάσος γίνεται μόνο με ειδικό ηλεκτρονικό εισιτήριο (δωρεάν). Κυριακή 11:30. Προπώληση: ticketservices.