Η ταινία «Στο Στοιχείο τους» από την Disney και την Pixar έρχεται στις 13 Σεπτεμβρίου στο Disney+

Tο Disney+ ανακοινώνει την άφιξη της Φλόγας (Ember), μιας δυναμικής και εκρηκτικής νεαρής κοπέλας και του χαλαρού τύπου, Νηρέα (Wade), από την ταινία της Disney και της Pixar, «Στο Στοιχείο τους», στο Disney+. Η πρωτότυπη ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Disney+ από την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, μαζί με το ντοκιμαντέρ «Καλή Χημεία: Η Ιστορία του Στο Στοιχείο τους» και τη μικρού μήκους ταινία των Pixar Animation Studios, «Το Ραντεβού του Καρλ», με τον αγαπημένο σκύλο που μιλάει, Νταγκ.

Από τις 6 Σεπτεμβρίου έως και τις 20 Σεπτεμβρίου, νέοι συνδρομητές αλλά και συνδρομητές που κάνουν επανέναρξη, μπορούν να εγγραφούν στο Disney+ με 1,99 €/μήνα για τρεις μήνες, επισκεπτόμενοι το www.disneyplus.com.

«Στο Στοιχείο τους»
Η ταινία «Στο Στοιχείο τους», από την Disney και την Pixar, συγκαταλέγεται στις 10 πιο επιτυχημένες εμπορικά ταινίες του 2023 παγκοσμίως, με εισπράξεις $480 εκατομμυρίων στο παγκόσμιο box office. Η πρωτότυπη ταινία, που διαδραματίζεται στην Πόλη των Στοιχείων, όπου οι κάτοικοι της Φωτιάς, του Νερού, της Γης και του Αέρα ζουν μαζί, μας συστήνει τη Φλόγα / Ember (με τις φωνές των Κλέλια Ανδριολάτου / Leah Lewis), μία θαρραλέα, εύστροφη και δυναμική νεαρή γυναίκα που αλλάζει πεποιθήσεις για τον κόσμο και για το ποια θέλει να είναι, όταν γίνεται φίλη με τον πολύ πιο χαλαρό και ευέλικτο, Νηρέα / Wade (με τις φωνές των Ορέστη Χαλκιά / Mamoudou Athie).