Εξερευνώντας τους καλύτερους καλοκαιρινούς προορισμούς της Ελλάδας

Η Berkshire Hathaway HomeServices παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το νέο περιοδικό ‘’Prestige Europe & Asia Εdition 2023’’, με αποκλειστικό περιεχόμενο από Ευρώπη και Ασία.

Όσον αφορά στην ελληνική αγορά, βασικοί πρωταγωνιστές είναι πέντε αγαπημένα και ξεχωριστά νησιά, τα οποία προτιμούν για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις γηγενείς όσο και ξένοι επισκέπτες, ενώ ο Managing Partner της Berkshire Hathaway HomeServices, κ. Κυριάκος Ξύδης μοιράζεται με τους αναγνώστες τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που θα συναντήσει κανείς κατά την εξόρμησή του σε αυτά.
Για όσους αγαπούν να αντικρίζουν το απέραντο γαλάζιο του ουρανού, να ενώνεται μοναδικά με τις άσπρες αμμουδιές και τα μαγευτικά νερά των θαλασσών, η Μύκονος αποτελεί την επιτομή των διακοπών στην Ελλάδα. Η καρδιά των «καλοκαιρινών πάρτι» χτυπάει δίπλα στο κύμα! Όπως η Μύκονος, έτσι και η ηφαιστειογενής Σαντορίνη πρωταγωνιστεί μεταξύ των επικρατέστερων καλοκαιρινών προορισμών στην Ελλάδα. Η ξεχωριστή γεωλογία της σε συνδυασμό με τα χαρακτηριστικά, άσπρα, μικρά σπιτάκια των Φηρών και της Οίας που κοσμούν την γκρεμώδη, αλλά συγχρόνως χαρακτηριστική καλντέρα του νησιού, διαμορφώνουν ένα ιδιαίτερο τοπίο. Δύο προορισμοί «ορόσημο» της φυσικής ομορφιάς σε συνδυασμό με την ιστορία και την αρχιτεκτονική τους, είναι η Κρήτη και η Κέρκυρα που αποτελούν δύο εξαιρετικά αγαπημένες επιλογές για Έλληνες και ξένους. Για έναν εναλλακτικό, αλλά εξίσου εξαιρετικό προορισμό, η Εύβοια αποτελεί την επιλογή εκείνη που ξεχωρίζει από την πεπατημένη. Το «κρυφό κόσμημα» της Ελλάδας όπως χαρακτηρίζεται από τον κ. Ξύδη, γεγονός που αιτιολογείται από το ότι το νησί συνδυάζει με απόλυτη αρμονία ιστορικά μνημεία, όπως τα ευρήματα από αρχαίο θέατρο με τα φυσικά του τοπία. Δείτε την πλήρη έκθεση εδώ.