Παιδική παράσταση “Τ’ ανάποδα Χριστούγεννα” του Γεράσιμου Ευαγγελάτου

Το Christmas Factory γιορτάζει τα 10 του χρόνια και παρουσιάζει τη νέα παιδική θεατρική παράσταση “Τα Ανάποδα Χριστούγεννα” σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σουλεϊμάν, κείμενο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και πρωτότυπη μουσική του Θέμη Καραμουρατίδη. Σε μια εποχή που κατακλυζόμαστε από μηνύματα και ειδήσεις, είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε, αλλά αντίθετα να καλλιεργούμε τις έννοιες της χαράς, της προσφοράς, της καλοσύνης, της κοινότητας και της αλληλεγγύης.

Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταδοθούν αυτές οι πολύτιμες αρετές/ έννοιες από μια παιδική παράσταση; Σε συνέχεια της μεγάλης περσινής επιτυχίας του “Ελαφονταίν, ο Αίσωπος αλλιώς” που κέρδισε μικρούς και μεγάλους με το εκπαιδευτικό και θεατρικό του υπόβαθρο, το THE CRISTMAS FACTORY συνεχίζει φέτος τη θεατρική του παράδοση με την παράσταση “Τα Ανάποδα Χριστούγεννα”.

Μέσα από τις απρόβλεπτες περιπέτειες του Φρέντι, της Φρέγια του Φώτη και των άλλων αξιαγάπητων ηρώων, οι μικροί θεατές θα παρασυρθούν σε έναν μαγικό κόσμο γεμάτο χαρά, γέλιο και συγκίνηση, παίρνοντας συγχρόνως σημαντικά μαθήματα, όπως η αξία της προσφοράς, της αλληλεγγύης και της καλοσύνης.

Η παράσταση θα ενθαρρύνει τα παιδιά να σκεφτούν διαφορετικά και να εκτιμήσουν τη χαρά του να μοιράζονται με άλλους, ενισχύοντας την αίσθηση της κοινότητας και της αλληλεγγύης. Με εντυπωσιακές σκηνές, χαριτωμένους χαρακτήρες, χιούμορ και πολλή μουσική “Τα Ανάποδα Χριστούγεννα” υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία για όλους. Μέχρι τις 6 Ιανουαρίου 2024.