Θεατρική παρουσίαση του βιβλίου της Ακριβής Λαζαρίνη “Τo Μελοδοχωριό θέλει μαέστρο” στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης

Οι Εκδόσεις Ε. Ρώσση, σε συνεργασία με το καλλιτεχνικό εργαστήρι Ολγάρυθμος, στο πλαίσιο της πρώτης χριστουγεννιάτικης γιορτής του, σας προσκαλούν στη θεατρική παρουσίαση του βιβλίου της Ακριβής Λαζαρίνη «Τo Μελοδοχωριό θέλει μαέστρο», την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στις 12.30μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης (Ελ. Βενιζέλου 17).

Οι Νότες παίρνουν μορφή και τραγουδούν για την αρμονία της μουσικής, την αγάπη και την συνεργασία. Το βιβλίο περιλαμβάνει και cd σε μουσική Σταύρου Παπασταύρου και στίχους Ακριβής Λαζαρίνη. Η εικονογράφηση είναι της Δήμητρας Λαμπρέτσα. Είσοδος ελεύθερη

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
…Μια φορά κι έναν καιρό
πήγα κι είδα ένα χωριό
δίχως γάτες, σκύλους, κότες
με κατοίκους μόνο νότες!

Κανείς δεν μπορούσε να ζήσει σ’ αυτό το χωριό ούτε τα πουλιά ούτε τα ζώα, γιατί κάθε Νότα φώναζε τη δική της φωνή… ώσπου ένας Μαέστρος με χοντρό μουστάκι έφτασε εκεί.

Ένα παιδαγωγικό βιβλίο φτιαγμένο με πολύ κέφι και μεράκι για τη μουσική, με οικεία εικονογράφηση για τα παιδιά, που μιλά για την αρχή της συνεργατικότητας, σκιαγραφώντας διάφορους ανθρώπινους τύπους με σκοπό να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους αναγνώστες!

Το καλλιτεχνικό εργαστήρι Ολγάρυθμος είναι ένας ζεστός και φιλόξενος χώρος όπου τα παιδιά έρχονται σε επαφή με το χώρο της θεατρικής δημιουργίας και του θεατρικού παιχνιδιού, του Θεάτρου Σκιών, του κουκλοθεάτρου, της ζωγραφικής, της μουσικοκινητικής, της χορωδίας, της τζαζ και των παραδοσιακών χορών. Επίσης από την ηλικία των ενάμιση χρόνων, με το μάθημα Βaby Orff, παίζουν και τραγουδούν μαζί με τους γονείς τους.