Η ISOMAT συμβάλλει στην αποκατάσταση της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου με δωρεά επισκευαστικών υλικών και 500L χρωμάτων

Μετά τη μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στις 6 Απριλίου του 2022, η οποία προκάλεσε την πλήρη καταστροφή της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Θ. Παπανικολάου, η ISOMAT, την ίδια κιόλας ημέρα κινητοποιήθηκε άμεσα, δηλώνοντας στη διοίκηση του Νοσοκομείου την ανοιχτή πρόθεσή της να συνεισφέρει έμπρακτα στην αποκατάσταση των ζημιών, με την προσφορά των απαραίτητων υλικών ανακατασκευής.

Έτσι, στο πλαίσιο των εργασιών αποκατάστασης που ξεκίνησαν τον Μάρτιο του 2023 στην
Πνευμονολογική Κλινική και ολοκληρώθηκαν επιτυχώς πρόσφατα, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ανιδιοτελούς προσφοράς, η ISOMAT προχώρησε στη δωρεά απαραίτητων επισκευαστικών υλικών, καθώς και 500L χρωμάτων για την πλήρη κάλυψη των αναγκών ανακατασκευής της πτέρυγας.

Μέσω του ολοκληρωμένου προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με τίτλο «ISOMAT από καρδιάς», η ISOMAT αποτυπώνει με πράξεις υπευθυνότητας την κουλτούρα προσφοράς απέναντι στον Άνθρωπο, την Κοινωνία και το Περιβάλλον, υποστηρίζοντας με ουσιαστικές πρωτοβουλίες αλληλεγγύης, μεταξύ άλλων, και τα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας.

Παρακολουθήστε το σχετικό video στο ακόλουθο link.

info

Η ISOMAT αποτελεί έναν ελληνικό, πολυεθνικό Όμιλο παραγωγής δομικών χημικών, κονιαμάτων και χρωμάτων και μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες του κλάδου με ηγετική παρουσία στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος διαθέτει 3 μονάδες παραγωγής, εκ των οποίων η μία βρίσκεται στη μητρική εταιρεία στην Ελλάδα και οι άλλες δύο στις θυγατρικές του στη Ρουμανία και στη Σερβία. Επιπλέον, διαθέτει 5 εμπορικές θυγατρικές σε Γερμανία, Ρωσία, Τουρκία, Βουλγαρία και Σλοβενία και εξαγωγική δραστηριότητα σε περισσότερες από 80 χώρες παγκοσμίως, με ένα πορτφόλιο που απαριθμεί πάνω από 350 προϊόντα. Με όραμά του να αποτελεί για τον κλάδο των κατασκευών τον κορυφαίο συνεργάτη ολοκληρωμένων, αξιόπιστων, καινοτόμων και ποιοτικών λύσεων, η ISOMAT επενδύει στην Έρευνα & Ανάπτυξη με 7 χημεία R&D και 3 χημεία Ποιοτικού Ελέγχου, όπου κάθε χρόνο αναπτύσσονται πληθώρα νέων προϊόντων, ενώ βελτιώνονται συνεχώς τα υφιστάμενα, σύμφωνα με τις τεχνολογικές εξελίξεις του κλάδου και με προτεραιότητα τη βιώσιμη ανάπτυξη.