Τα μαγικά Στρουμφοχριστούγεννα έρχονται στο AVENUE!

Tο AVENUE, στολισμένο και λαμπερό έχει ετοιμαστεί να υποδεχτεί όλες τις οικογένειες που θα το επισκεφθούν για τις γιορτινές τους αγορές! Νέα καταστήματα και στολισμένες βιτρίνες δημιουργούν το πιο ζεστό περιβάλλον για κάθε επισκέπτη.

Όπως κάθε χρονιά, το AVENUE ετοίμασε και φέτος την πιο χαρούμενη, την πιο «διαφορετική» γιορτή για τους μικρούς του φίλους. Μια λαμπερή, «Στρουμφογιορτή» με πολλές ψηφιακές εκπλήξεις, που θα μείνει αξέχαστη σε όλους!

Από τις 15 Δεκεμβρίου και για τρία τριήμερα (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή) ως και την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όλα τα παιδιά, μεταμορφώνονται σε στρουμφάκια για να λύσουν ένα μεγάλο μυστήριο: «Πού χάθηκε ο σάκος του Αϊ Βασίλη!».

Παιδιά και συνοδοί εισέρχονται στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο, όπου «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων η εικόνα του Μπαμπαστρούμφ για να δώσει τις πρώτες οδηγίες για τη λύση του μυστηρίου! Κι έτσι η περιπέτεια ξεκινάει και μέσα από μια μοναδική διαδρομή εικονικής πραγματικότητας με πολλές VR εκπλήξεις, τα παιδιά οδηγούνται στο Στρουμφοχωριό όπου βρίσκουν τον σάκο και παίρνουν το πτυχίο του Στρουμφοξωτικού και δώρα, για να θυμούνται αυτή την περιπέτεια για πάντα.