Το Ούζο Βαρβαγιάννη στο πλευρό πέντε διαφορετικών Σωματείων για τα φετινά Χριστούγεννα

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τα φετινά Χριστούγεννα, το Ούζο Βαρβαγιάννη συνδράμει στο έργο διαφορετικών κοινωφελών Οργανισμών, σε μια προσπάθεια να στηρίξει συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Το Ούζο Βαρβαγιάννη συνέβαλε με προϊοντικές δωρεές σε Χριστουγεννιάτικα Μπαζάρ με
σκοπό την ενίσχυση των αναγκών των σωματείων. Οι επισκέπτες των Μπαζάρ είχαν την
ευκαιρία να γνωρίσουν την ποικιλία των γεύσεων του Ούζου Βαρβαγιάννη και να
πραγματοποιήσουν τις Χριστουγεννιάτικες αγορές τους για καλό σκοπό.

Η εταιρεία Ούζο Βαρβαγιάννη στήριξε μεταξύ άλλων τον Φιλανθρωπικό Σύλλογο η «Αγκαλιά», το Μπαζάρ του Φιλανθρωπικού Σωματείου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» και τη διοργάνωση του Ελληνοαμερικάνικου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος, μέσω της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ.

Παράλληλα, συνέδραμε στα φιλανθρωπικά Μπαζάρ της Μονάδας ανακουφιστικής φροντίδας
ΓΑΛΙΛΑΙΑ, του Ενοριακού Καθολικού Ναού Αγίου Ιωάννου Βαπτιστού καθώς και στο event του οργανισμού «ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ – ΛΙΛΙΑΝ ΒΟΥΔΟΥΡΗ».

Το Ούζο Βαρβαγιάννη με υψηλό το αίσθημα φροντίδας και αλληλεγγύης ανάγει σε
προτεραιότητά του την κοινωνική προσφορά μέσα από συνεχείς δράσεις που αποσκοπούν
στην ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου.

info
Πιστοί φύλακες της παράδοσης των 160 χρόνων, η οικογένεια Βαρβαγιάννη βαδίζει στα βήματα που χάραξε ο Ευστάθιος Βαρβαγιάννης από το 1860 όταν έφτασε στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου. Με πολλή αγάπη και μεράκι, η 100% ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Βαρβαγιάννη επιλέγει προσεκτικά αγνά, φυσικά υλικά, τα οποία σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία και την παράδοση αλλά και με την χρήσιμη συμβολή της τεχνολογίας οδηγούν στη δημιουργία ενός εκλεκτού ελληνικού ποτού, του ούζου, με το οποίο το όνομα της εταιρείας Βαρβαγιάννη έχει καταφέρει να ταυτιστεί παγκοσμίως.