AIDONAKIA DRAGON LAND | Η μεγαλύτερη έκθεση δράκων στον κόσμο για πρώτη φορά στα Αηδονάκια στο Μαρούσι!

Mέχρι τις 21 Ιανουαρίου μπορούμε να ζήσουμε ένα απίστευτο, παραμυθένιο ταξίδι στη χώρα των δράκων! Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο θρύλος των Δράκων ζωντανεύει στο Aidonakia Dragon Land, τη μεγαλύτερη έκθεση δράκων στον κόσμο!
Πρόκειται για ένα μοναδικό πάρκο αναψυχής για όλη την οικογένεια με τεράστιους δράκους-animatronics, VR cinema, απίθανα φουσκωτά και παιχνίδια για όλη την οικογένεια!
Δράκοι που κινούνται, βρυχώνται και βγάζουν καπνούς! Φωτογραφηθείτε στις πλάτες των Θρυλικών Δράκων σαν αληθινοί ήρωες! Δείτε μονόκερους και δέντρα που μιλάνε! Κάντε την πτήση της ζωής σας πάνω σε έναν τεράστιο δράκο στο VR cinema! Φωτογραφηθείτε με το Αβγό του Δράκου & παίξτε με 10 φανταστικά παιχνίδια στον παιδότοπο!

Οι μύθοι και οι θρύλοι των Δράκων, αυτών των φανταστικών πλασμάτων, ζωντανεύουν στα Αηδονάκια στο Μαρούσι. Οι ιστορίες γύρω από αυτά τα μεγαλόπρεπα όντα χάνονται στα βάθη της μυθολογίας. Οι Δράκοι, πολύχρωμοι και εντυπωσιακοί, με ουράνια δύναμη και ομορφιά, ατρόμητοι και περιπετειώδεις, αήττητοι, με τα τεράστια και εντυπωσιακά φτερά τους, βρίσκονται από τη μία ήπειρο της υφηλίου στην άλλη σε χρόνο «αστραπή», προκαλούν τον σεβασμό αλλά και τον τρόμο και αντιπροσωπεύουν τη μάχη του Καλού με το Κακό!
15 δράκοι στα Aidonakia Dragon Land συνθέτουν την πιο «dragon» και μυστηριώδη ατμόσφαιρα και εξάπτουν την παιδική φαντασία! Δείτε περισσότερα εδώ.