Ολοκληρώθηκε η πρωτοβουλία «Δώρο Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος

Με αφορμή την ολοκλήρωση της ενέργειας «Δώρο Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος που «έτρεξε» την περίοδο των εορτών, ας δούμε κάποια στοιχεία απολογισμού της εν λόγω δράσης.

Μέσω της πρωτοβουλίας, φέτος πωλήθηκαν συνολικά 13.122 «Δώρα Αγάπης» και συγκεντρώθηκε ποσό ύψους 51.175,80€, το οποίο θα δωριστεί στο Make-A-Wish Ελλάδος, ώστε να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών που έχουν ανάγκη.

Σημειώνεται ότι το Make-A-Wish είναι ο μεγαλύτερος Φιλανθρωπικός Οργανισμός πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως, αναγνωρισμένος από τα Ηνωμένα Έθνη, ο οποίος εκπληρώνει ευχές που έχουν τη δύναμη να μεταμορφώσουν τις ζωές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

Υλοποιώντας αυτή τη δράση, η ΑΒ Βασιλόπουλος φρόντισε ώστε κάθε «Δώρο Αγάπης» που πωλήθηκε και το οποίο περιείχε βασικά είδη διατροφής να φτάσει σε κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη, προσφέροντας παράλληλα το αντίστοιχο ποσό της αξίας του στο Make-A-Wish Ελλάδος.

Σχετικά με το Make-A-Wish 

Με παρουσία σε περισσότερες από 50 χώρες και περισσότερους από 32.000 εθελοντές, έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 520.000 ευχές παγκοσμίως, ενώ κάθε 16 λεπτά εκπληρώνεται μία ευχή παιδιού, σε κάποιο σημείο του πλανήτη.

Στην Ελλάδα, ενωμένοι όλοι μαζί, γενναιόδωροι χορηγοί, υποστηρικτές, οι εργαζόμενοι και οι 400 εθελοντές μας σε όλη τη χώρα, εκπληρώνουν κατά μέσο όρο μια ευχή κάθε 38 ώρες. Από το 1996, που ιδρύθηκε, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) έχουν εκπληρωθεί περισσότερες από 3.000 ευχές.