ΒΙΟΛΑΝΤΑ: Ανακοίνωσε 15ο μισθό σε πολύτεκνους εργαζόμενούς της και σταθερές τιμές για όλο το 2024

default

Η Βιολάντα λαμβάνοντας υπόψη της, δυο από τα κυριότερα κοινωνικά ζητήματα, την υπογεννητικότητα και την ακρίβεια, ανακοίνωσε τη χορήγηση 15ου μισθού σε όλους τους πολύτεκνους εργαζομένους γονείς που απασχολούνται στην Τρικαλινή Μπισκοτοποιΐα.

Παράλληλα, η διοίκηση της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, έκανε γνωστό πως η δέσμευση της να μην προχωρήσει σε αύξηση τιμών κατά το 2023 επιτεύχθηκε πλήρως, ενώ δεσμεύτηκε πως και το 2024 οι τιμές των προϊόντων της θα παραμείνουν σταθερές, καθώς δεν θα προβεί σε καμία ανατίμηση.

Η Τρικαλινή Μπισκοτοποιΐα, που μέσα στο 2023 έθεσε σε λειτουργία το πρώτο και μοναδικό εργοστάσιο μπισκότων στον κόσμο χωρίς καμινάδα, αποτελεί πρότυπο εταιρείας που όσο αναπτύσσεται, αυξάνει το κοινωνικό της έργο και μειώνει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα!

Μέσω της μοναδικής συνδυαστικής τεχνολογίας «Βιολάντα steam free» που ανέπτυξε έπειτα από πολυετή σχεδιασμό, πέτυχε να καταργήσει τις καμινάδες ρύπων στη γραμμή παραγωγής, αλλά και τις καμινάδες αποβολής υδρατμών και θερμών αερίων μέσω ειδικών αναλλακτών νερού γεωθερμίας.
Η επένδυση πραγματοποιήθηκε στις νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Λάρισα και το ύψος της επένδυσης έφτασε τα 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Το εργοστάσιο παράγει σε πλήρη ανάπτυξη 2,5 χιλιάδες τόνους μπισκότα ετησίως.