“Αποκριάτικα Παιχνιδομπερδέματα” στο Θέατρο Coronet

Παιδική αποκριάτικη παράσταση σε κείμενο και σκηνοθεσία Νίκου Λημνιού στο Θέατρο Coronet. Διάρκεια: 65′.

Παραμονή Αποκριάς και ο Βασιλιάς του Καρναβαλιού ετοιμάζεται για την έναρξη του Καρναβαλιού… Ζητάει από τους βοηθούς του να βιαστούν και να του ετοιμάσουν τα πράγματά του. Τα όμορφα, εντυπωσιακά και αστραφτερά ρούχα του, το πολύχρωμο μπαστούνι του και φυσικά τη μυθική αποκριάτικη κορώνα του.

Ήσυχος λοιπόν αποσύρεται στο δωμάτιό του να ξεκουραστεί πριν το μεγάλο πάρτι. Οι τεμπέληδες και παιχνιδιάρηδες βοηθοί του αρχίζουν το ξέφρενο παιχνίδι και τραγούδι, ετοιμάζοντας παράλληλα τα πράγματά του, όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Μάγος Μισοαποκριάς και κλέβει τη χρυσή κορώνα του. Πώς θα το πουν στον Βασιλιά του Καρναβαλιού;

Tι θα γίνει εάν δεν προλάβει να ξεκινήσει το πάρτι; Έχουν λίγο χρόνο για να βρουν τη χρυσή κορώνα και να την παραδώσουν στον Βασιλιά χωρίς εκείνος να καταλάβει ότι, το πιο πολύτιμο αντικείμενο του Καρναβαλιού, λείπει! Θα τα καταφέρουν άραγε ή θα εξαφανιστούν για πάντα οι Απόκριες; Σίγουρα θα χρειαστούν τη βοήθεια των παιδιών για να πάρουν την ολόχρυση κορώνα από τον Μάγο Μισαποκριά.

Παίζουν: Νάντια Αντωνίου, Κωνσταντίνος Πλώτας, Ραφαέλα Καβαζαράκη

Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.