Το ArGOODaki των Goody’s Burger House χάρισε την αγάπη του στο Library4All προσφέροντας βιβλία σε σχολεία όλης της Ελλάδας

Χιλιάδες πολύχρωμες σελίδες θα ταξιδέψουν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μέσα από ένα ακόμη μικρό θαύμα που κατόρθωσε ο αγαπημένος φίλος των παιδιών, το ArGOODaki!

Φέτος το ArGOODaki, ο καθιερωμένος θεσμός κοινωνικής προσφοράς των Goodys Burger House, στήριξε έμπρακτα το Library4all, προσφέροντας υπέροχα βιβλία παιδικής λογοτεχνίας. Από την Αλεξανδρούπολη μέχρι την Κρήτη και από το Αιγαίο μέχρι το Ιόνιο, όπου υπάρχουν καταστήματα των Goodys Burger House και παιδιά που αγαπούν να φτιάχνουν νέους κόσμους με τη βοήθεια των βιβλίων, η συγκεκριμένη προσφορά ανέδειξε την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό: βιβλιοθήκες σε νηπιαγωγεία, δημοτικά, ειδικά σχολεία και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας εμπλουτίζονται εντυπωσιακά χαρίζοντας φτερά στην παιδική φαντασία.

Στο πλαίσιο ειδικής τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, παρουσία της υπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφίας Ζαχαράκη, η ομάδα των Goodys Burger House παρέδωσε εξαιρετικά βιβλία παιδικής λογοτεχνίας για τον σκοπό του Library4all, ενισχύοντας την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας.

Το ArGOODaki των Goodys Burger House, ο μακροβιότερος θεσμός κοινωνικής προσφοράς στην Ελλάδα, έχει υποστηρίξει από το 2002 μέχρι σήμερα χιλιάδες παιδιά και νέους στους τομείς της ιατρικής  φροντίδας, της σίτισης και της εκπαίδευσης. Έχοντας μεγαλώσει πολλές γενιές παιδιών και αποτελώντας χωρίς αμφιβολία κομμάτι της ζωής μας, μπορεί να είναι για μία ακόμη χρονιά υπερήφανο, καθώς ολοκλήρωσε με επιτυχία και αυτή την εκστρατεία αγάπης.

Με κεντρικό μήνυμα «Share love. Share knowledge. Έλα να μοιράσουμε, μαζί, σελίδες αγάπης στα παιδιά!», μας κάλεσε να συμμετάσχουμε ενεργά και η ανταπόκριση σε αυτό το κάλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική.

Η κ. Σοφία Ζαχαράκη, υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, υπογράμμισε τη σημασία της προσφοράς και στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας: «Μέσα από μία τόσο γενναιόδωρη προσφορά, παιδικά βιβλία χρήσιμα για την ανάπτυξη της φαντασίας και άλλων δεξιοτήτων των παιδιών, θα ταξιδέψουν και θα βρεθούν σε χέρια που θα τα αγαπήσουν και θα τα εκτιμήσουν. Η συγκεκριμένη πράξη αλληλεγγύης είναι συγκινητική και θα βρει τους πιο ευγνώμονες αποδέκτες, τα ίδια τα παιδιά. Τα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας κάνουν πολύ σημαντικό έργο σε ολόκληρη την Ελλάδα και η προσφορά αυτή ενισχύει το έργο τους».

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://www.goodys.com/