Zartaux: Καινοτομία, ποιότητα, αποτελεσματικότητα!

Ιωάννης Λύρας (Πρόεδρος Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής Ακαδημίας ZAEMA) - Δημήτρης Καλιμίντζος (Διευθυντής DDSA AESTHETIC INNOVATIONS) – Ιωάννης Κατσαντώνης (Πρόεδρος Τμήμα Δερματολογίας Ακαδημίας ZAEMA)

Η “Zartaux Skinnovelties” είναι μια γκάμα δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων που διακρίνονται για την ποιότητά τους και μας προσφέρουν λαμπερή και υγιή επιδερμίδα. Ο κ. Δημήτριος Καλιμίντζος, Διευθυντής της DDSA AESTHETIC INNOVATIONS, μας μίλησε για όλα όσα κάνουν τα προϊόντα της Zartaux να ξεχωρίζουν.

Η Zartaux είναι μία Premium εταιρεία δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων που διακρίνεται για τα καινοτομικά προϊόντα της. Μιλήστε μας για την γκάμα “Zartaux Skinnovelties”.

Δημήτρης Καλιμίντζος (Διευθυντής DDSA AESTHETIC INNOVATIONS) – Ράνια Παπακώστα (Επιστημονικός Συνεργάτης DDSA AESTHETIC INNOVATIONS)

Η “Zartaux Skinnovelties” είναι μία γκάμα προηγμένων δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, που διατίθενται από την εταιρεία Zartaux, η οποία διακρίνεται για την καινοτομία και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της.
Η “Zartaux Skinnovelties” σχεδιάστηκε με τη βοήθεια προηγμένης τεχνολογίας και βασίζεται σε επιστημονικές έρευνες, με στόχο τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.
Η γκάμα περιλαμβάνει προϊόντα για καθημερινή χρήση, όπως κρέμες προσώπου, σέρουμ και μάσκες, για τον ασθενή καθώς και ειδικά προϊόντα τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στον ιατρικό κλάδο, για θεραπεία δερματικών προβλημάτων, όπως πλήρωσης ρυτίδων, λιποατροφία, ουλές ακμής, τριχόπτωση και πολλά άλλα.

Τα προϊόντα “Zartaux Skinnovelties” περιέχουν επιλεγμένα συστατικά, σε πολύ υψηλές συγκεντρώσεις, που είναι γνωστά στην ιατρική κοινότητα για τις ευεργετικές τους ιδιότητες στη φροντίδα του δέρματος. Ενδεικτικά περιλαμβάνουν φυσικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, αντιοξειδωτικά και πεπτίδια αλλά και φυτικά βλαστοκύτταρα που συνεισφέρουν στην αναζωογόνηση, την ενυδάτωση αλλά και την αναδόμηση του δέρματος.

Η Zartaux δίνει έμφαση στην ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων της, και για αυτόν τον λόγο χρησιμοποιεί μόνο πιστοποιημένα για την αποτελεσματικότητα και ελεγχόμενα συστατικά, ενώ εφαρμόζει αυστηρούς ελέγχους ποιότητας κατά την παραγωγή.

Τα προϊόντα “Zartaux Skinnovelties” είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν την πλέον αποτελεσματική φροντίδα δέρματος ώστε να βοηθήσουν τους καταναλωτές να αποκτήσουν λαμπερή, υγιή επιδερμίδα.

Κυριάκος Ευθύμογλου (Πλαστικός Χειρουργός) – Κώστας Αγγέλου (Επιστημονικός Συνεργάτης DDSA
AESTHETIC INNOVATIONS) – Μαρία Δεϊλόγκου (Επιστημονικός Συνεργάτης DDSA AESTHETIC
INNOVATIONS) – Δημήτρης Καλιμίντζος (Διευθυντής DDSA AESTHETIC INNOVATIONS) – Νικόλαος
Καρμίρης Πλαστικός Χειρουργός (Αντιπρόεδρος Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής Ακαδημίας ZAEMA)

Θα θέλαμε να μάθουμε περισσότερα για τη φιλοσοφία της Ζartaux, που έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο της.

Η φιλοσοφία της Ζartaux αναδύθηκε από τον συνδυασμό των λέξεων “Zélé ” (Αφοσιωμένος), “art” (τέχνη) και “taux”(επίπεδο), λογοπαίγνιο που υποδηλώνει το επίπεδο αφοσίωσης της, στην τέχνη της δημιουργίας που απαιτεί υψηλή δεξιότητα.
Στην ουσία, η Ζartaux επιδιώκει και δημιουργεί έναν συνδυασμό ανάμεσα στην επιστήμη της βιομηχανίας δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών, προωθώντας την τέχνη αλλά και την υψηλή δεξιότητα που απαιτείται για τη δημιουργία μοναδικών συνδυασμών συστατικών, με στόχο το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία έχει αναδειχθεί παγκοσμίως χάρη στις παρακάτω αρχές και αξίες της τεχνολογίας  S.C.E.D.I.S.TM που εφαρμόζει :

Επιστημονική Ακρίβεια: Η Zartaux αναγνωρίζει τη σημασία της επιστημονικής έρευνας και της αρτιότητας στην ανάπτυξη προϊόντων. Η Zartaux βασίζει την ανάπτυξη των προϊόντων της σε επιστημονικές μελέτες και έρευνες. Οι προϊοντικές της λύσεις είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και κλινικών δοκιμών με τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών και επιστημονικών γνώσεων.

Καινοτομία: Η Zartaux επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη για να δημιουργεί προηγμένα προϊόντα που είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και παρέχουν απτά αποτελέσματα. Η εταιρεία επιδιώκει να πρωτοπορεί στον τομέα της δερμοκαλλυντικής και ιατροτεχνολογικής βιομηχανίας μέσω της συνεχούς καινοτομίας και της ανάπτυξης προηγμένων προϊόντων. Η Zartaux εξελίσσεται διαρκώς και εξερευνά νέες τεχνολογίες και συστατικά για τη δημιουργία νέων και αποτελεσματικών προϊόντων.

Ιατρική Αισθητική Τέχνη: Η Ζartaux αναγνωρίζει τη σημασία της ιατρικής αισθητικής τέχνης στην περιποίηση του δέρματος. Τα προϊόντα της δημιουργούνται με γνώμονα την διατήρηση και ενίσχυση της φυσικής ομορφιάς, θέτοντας τους θεράποντες ιατρούς στο επίκεντρο της, επιδιώκοντας να παρέχει λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

Ατομική Προσέγγιση: Η Zartaux εστιάζει στην ατομική προσέγγιση, καθώς κατανοεί ότι κάθε άτομο έχει μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις όσον αφορά την περιποίηση του δέρματος του. Δεν προσφέρει απλά δερμοκαλλυντικά προϊόντα, αλλά επιδιώκει να εκπαιδεύει τους καταναλωτές της, μέσω των θεραπόντων ιατρών, για τη σημασία της σωστής φροντίδας του δέρματος, παρέχοντας πληροφορίες και συμβουλές για την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του δέρματος μετά τη θεραπεία στο ιατρείο, προάγοντας την ενημέρωση των καταναλωτών για τη σημασία της φροντίδας του δέρματος τους.

Αξιοπιστία: Η Zartaux δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις, ενώ εφαρμόζει αυστηρούς ελέγχους ποιότητας κατά την παραγωγή των προϊόντων της, ώστε να εξασφαλίζει την αίσθηση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης στους καταναλωτές.

Ασφάλεια: Η Zartaux δεσμεύεται να παράγει προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας μόνο επιλεγμένα συστατικά που έχουν επιστημονικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και είναι ασφαλή για τη χρήση στο δέρμα ενώ παράλληλα εφαρμόζει αυστηρές πρακτικές ποιοτικού ελέγχου.

Η φιλοσοφία αυτή έχει συμβάλλει στην αναγνώριση της Ζartaux, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως, καθώς προάγει την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση μεταξύ του ιατρικού κλάδου, μέσω της Ζ.Α.Ε.Μ.Α. Επιστημονικής Ακαδημίας της, προσφέροντας κοινό έδαφος για να μοιραστούν αλλά και να εμπνεύσουν ιδέες, καλλιεργώντας μια βαθύτερη συνειδητότητα με όλη την ιατρική κοινότητα.

Η Zartaux έχει αναδειχθεί σε μία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως στον χώρο της, προσφέροντας προϊόντα που συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα, την καινοτομία και την επιστημονική ακρίβεια.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας για το ελβετικό brand “Zartaux” είναι η “DDSA AESTHETIC INNOVATIONS” που μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα από την ίδρυσή της κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των δερμοκαλλυντικών και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων. Ποια είναι τα “κλειδιά” της επιτυχίας;

Τα “κλειδιά” της “DDSA AESTHETIC INNOVATIONS” που συμβάλλουν στην επιτυχία της εταιρείας ως αποκλειστικού αντιπροσώπου του ελβετικού brand “Zartaux” στην Ελλάδα περιλαμβάνουν:

Καινοτομία: Εστιάζει στην εκπροσώπηση καινοτόμων δερματολογικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων που παρέχουν αποτελεσματικές λύσεις για την περιποίηση του δέρματος.
Ποιότητα: Δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που επιλέγει προς διάθεση, καθώς έχει επιλέξει να εργάζεται μόνο με επαγγελματίες ιατρούς του κλάδου.
Επιστημονική Έρευνα: Επιλέγει τα προϊόντα της με γνώμονα την επιστημονική έρευνα και τις κλινικές μελέτες, προσφέροντας έτσι αξιόπιστα και αποτελεσματικά προϊόντα.
Ολοκληρωμένη Προσέγγιση: Προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την περιποίηση του δέρματος, συνδυάζοντας προϊόντα και θεραπείες για την επίτευξη ορατών και μακροπρόθεσμων αποτελεσμάτων.
Αξιοπιστία: Η “DDSA AESTHETIC INNOVATIONS” έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών της με την παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων αλλά και την υποστήριξη τους μετά την αγορά, καθώς επιλέγει να βρίσκεται δίπλα στον Ιατρό.
Αυτοί οι παράγοντες συμβάλλουν στην επιτυχία της εταιρείας ως αποκλειστικού αντιπροσώπου του ελβετικού brand “Zartaux” στην Ελλάδα.