Εκπαιδευτικά προγράμματα Μαρτίου στον Ελληνικό Κόσμο

Σαββατιάτικα Εκπαιδευτικά Προγράμματα για παιδιά προσχολικής ηλικίας 3-5 ετών, με τους γονείς τους. Ώρα έναρξης: 12:00 | Διάρκεια: 70 λεπτά Εισιτήριο: Από 5€.

Σάββατο 9 & Σάββατο 16 Μαρτίου 2024
“Έλα βρε Χαραλάμπη… να σε μασκαρέψουμε”
Οι Απόκριες έφτασαν. Η μέρα για τον Μεγάλο Χορό Μεταμφιέσεων πλησιάζει, αλλά ο λύκος Χαραλάμπης δεν έχει βρει τι θα ντυθεί. Πρέπει οπωσδήποτε να τον βοηθήσουμε. Ραντεβού στο δάσος του Μαγικού Καθρέφτη… Να είστε όλοι εκεί… και με τη βοήθεια από τους ήρωες των παραμυθιών, η στολή σύντομα θα φτιαχτεί!

Σάββατο 23 Μαρτίου 2024
Ίχνη, Πέτρα, Πηλός, Φωτιά… όλοι μέσα στην προϊστορική σπηλιά
Δύο άνθρωποι από την προϊστορική εποχή ανοίγουν τη σπηλιά τους και μας υποδέχονται γύρω από τη φωτιά. Ακολουθώντας ίχνη, θα μάθουμε μερικά από τα μυστικά τους. Πώς ζούσαν; Τι έτρωγαν; Υλικά όπως η πέτρα κι ο πηλός θα μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε την καθημερινότητά τους.

Σημείωση: Μπορείτε να συνδυάσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Ίχνη, Πέτρα, Πηλός, Φωτιά… όλοι μέσα στην προϊστορική σπηλιά” με τη νέα ταινία “Ο Εξωγήινος και τα Παιδιά των Σπηλαίων – Ταξίδι στο φως!” που προβάλλεται στη “Θόλο”, το θέατρο Εικονικής Πραγματικότητας του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Ώρα προβολής: 11:00. Περισσότερες πληροφορίες: www.hellenic-cosmos.gr/tholos-alien-cave-children