Η Ουλρίκε Ράιλανς, συγγραφέας των μυστηρίων της Πένι Πέπερ και της νέας σειράς «Ξενοδοχείο για μάγισσες» έρχεται στην Ελλάδα

Η Ουλρίκε Ράιλανς επισκέπτεται την Ελλάδα, από τις 4 έως τις 6 Απριλίου 2024, περιοδεύει στα Χανιά, στα Γιάννενα, στην Πάτρα και στην Αθήνα, συντροφιά με την απίθανη ντετέκτιβ Πένι Πέπερ, και αφηγείται στα παιδιά τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες της δαιμόνιας ηρωίδας της και της ντετεκτιβοσυμμορίας της. Μαζί της και οι νέες ηρωίδες της -πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά κολλητές φίλες- η Κλάρα και η Ροζαλί μάς καλωσορίζουν στο «Ξενοδοχείο για μάγισσες».
Όσοι τυχεροί βρεθούν στις διαδραστικές εκδηλώσεις θα έχουν την ευκαιρία να εξασκηθούν στις ιστορίες μυστηρίων, να μάθουν πώς… να παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα, για να γίνουν αχτύπητοι ντετέκτιβ, αλλά και να γίνουν άσοι στα μαγικά κόλπα, ώστε να καταφέρουν να διανυκτερεύσουν στο αχτύπητο «Ξενοδοχείο για μάγισσες». Και πάνω απ’ όλα θα μπορέσουν να γνωρίσουν από κοντά τη Γερμανίδα συγγραφέα, η οποία θα υπογράψει το αγαπημένο τους βιβλίο από τις δημοφιλείς σειρές της. Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων εδώ.