Η ROLCO στηρίζει το έργο του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος» – Κάλυψη αναγκών για έναν χρόνο

Η εταιρία ROLCO, με περισσότερα από 70 χρόνια στο πλευρό της ελληνικής οικογένειας και πιστή στις αρχές της υπευθυνότητας και κοινωνικής αλληλεγγύης, στηρίζει το πολύτιμο έργο του Οργανισμού Κοινωνικής Φροντίδας «Θεόφιλος».

Σε συνεργασία με την ΜΚΟ «Θεόφιλο» που εδώ και 20 χρόνια φροντίζει τις πολύτεκνες οικογένειες διανέμοντας είδη πρώτης ανάγκης, η ROLCO προσφέρει για έναν ολόκληρο χρόνο, απορρυπαντικά και καθαριστικά προϊόντα ESSEX, My Planet, Rol και Roli σε πολυμελείς οικογένειες σε όλη την Ελλάδα που αντιμετωπίζουν συνθήκες αποκλεισμού και φτώχειας, με σκοπό την κάλυψη των βασικών καθημερινών αναγκών τους.

Η πρωτοβουλία αυτή, υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και συνάδει πλήρως με τη φιλοσοφία της ROLCO, η οποία πρεσβεύει την αδιάλειπτη κοινωνική ευσυνειδησία και την υπευθυνότητα απέναντι στον άνθρωπο και το περιβάλλον στο πλαίσιο της αειφόρου ανάπτυξης για την προάσπιση και τη διαφύλαξη ενός βιώσιμου μέλλοντος σε μακροπρόθεσμη βάση.
Υλοποιώντας δράσεις με ισχυρό κοινωνικό αποτύπωμα, η ROLCO εκπληρώνει έναν από τους πιο σημαντικούς σκοπούς, αυτόν της κοινωνικής ευθύνης, επιδιώκοντας να κάνει τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες.

info
Η ROLCO στο ενεργητικό της καταγράφει σημαντικές καινοτομίες, όπως το πρώτο απορρυπαντικό σε σκόνη, υγρό πιάτων, αλλά και απορρυπαντικό με πλήρως βιοδιασπώμενα συστατικά, ενώ στο portfolio της διαθέτει 7 αναγνωρισμένα brands που συνδυάζουν υψηλή ποιότητα και ελκυστικές τιμές: MyPlanet, Baby Planet, ESSEX, ROL, Roli, BIONOL, White Glo.