«Let’s Play @Pierce 2024»: Μία εκδήλωση αφιερωμένη στην εξερεύνηση, το παιχνίδι και τη μάθηση

Μία ημέρα αφιερωμένη στη μάθηση, την εξερεύνηση και το παιχνίδι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν γονείς και παιδιά στην εκδήλωση «Let’s Play @Pierce», την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, μεταξύ 10:00 έως 14:00, στις εγκαταστάσεις του Pierce (Ζήνωνος, Σπάτα 190 04).
Το ετήσιο event «Let’s Play», το οποίο απευθύνεται τόσο σε παιδιά ηλικίας από 10 έως 12 ετών, όσο και στους γονείς τους, θα προσφέρει στους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τον μοναδικό εκπαιδευτικό κόσμο του Pierce αλλά και να περιηγηθούν στους διάφορους χώρους του Σχολείου. Η εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Μαρτίου 2024, από τις 10:00 έως τις 14:00, στο Pierce East Campus στα Σπάτα.
Μικροί και μεγάλοι θα μυηθούν σε έναν κόσμο γεμάτο γνώση και παιχνίδι, μέσα από μια περιπλάνηση στη βιβλιοθήκη του Σχολείου, τα εργαστήρια φυσικών επιστημών και πληροφορικής, το εργαστήριο ψηφιακών κατασκευών Fab Lab, τις αθλητικές εγκαταστάσεις, καθώς και τις αίθουσες μουσικής και καλλιτεχνικών. Ακόμη, τα παιδιά θα έχουν την
ευκαιρία να ακονίσουν τη φαντασία τους συμμετέχοντας σε ένα διαδραστικό παιχνίδι μέσω του οποίου οι νικητές και νικήτριες θα λάβουν όμορφα δώρα.
Για να λάβετε μέρος στο «Let’s Play @Pierce», συμπληρώστε τη σχετική φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε εδώ.