Παρουσίαση εκπαιδευτικού βιβλίου στον ΙΑΝΟ

Την Τρίτη 26 Μαρτίου, στις 18:00 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS , το εκπαιδευτικό portal ELNIPLEX και οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν παρουσίαση του εκπαιδευτικού- παιδικού βιβλίου της  Suzanne Axelsson, με τίτλο «Συνδυάζοντας το παιχνίδι και τη μάθηση στην προσχολική ηλικία. Η παιδαγωγική της αυθεντικής μάθησης».

Η συγγραφέας του βιβλίου Suzanne Axelsson περιμένει γονείς και εκπαιδευτικούς για να συζητήσει μαζί τους για την παιδαγωγική προσέγγιση της αυθεντικής μάθησης η οποία, ενισχύοντας την παρατήρηση, τη μίμηση, τη μάθηση και την εξάσκηση μέσω του αυτόνομου παιχνιδιού, βοηθά τους γονείς και τους ειδικούς της πρώιμης παιδικής ηλικίας να γαλουχήσουν τα παιδιά στη διά βίου μάθηση. Για το βιβλίο θα μιλήσει η Μαρία Σφυρόερα, παιδαγωγός, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια ΤΕΑΠΗ.

Συντονίζουν οι νηπιαγωγοί και συντάκτες του elniplex.com Μαίρη Μπιρμπίλη και Απόστολος Πάππος. Με διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι YouTube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ.