Το Kaizen Foundation ανακαινίζει το Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

O Πρόεδρος του Kaizen Foundation, Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο ο Ιδρυτής και CEO της Kaizen Gaming, Γιώργος Δασκαλάκης. ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο Υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Η Κaizen Gaming, μία από τις μεγαλύτερες GameTech εταιρείες στον κόσμο, ανακοινώνει τη δημιουργία του κοινωφελούς οργανισμού Kaizen Foundation, του οποίου θα αποτελεί αποκλειστικό χρηματοδότη για την υλοποίηση των δράσεων και των προγραμμάτων του.

Στόχος του Kaizen Foundation είναι η πραγματοποίηση δράσεων με μεγάλο κοινωνικό αποτύπωμα και η υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανώσεων σε όλες τις χώρες όπου η Kaizen Gaming έχει παρουσία. Το Kaizen Foundation εκκινεί τη δράση του για το 2024 από την Ελλάδα, ενώ θα ακολουθήσουν η Μάλτα, η Ρουμανία, η Πορτογαλία και η Βουλγαρία.

Η δράση του Κaizen Foundation ξεκινά από την Ελλάδα με την ανακαίνιση του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης. Το έργο, ύψους 3,8 εκατομμυρίων ευρώ, περιλαμβάνει την ανακαίνιση χειρουργείων που αποτελούν την καρδιά του νοσοκομείου, των κλινικών του πρώτου ορόφου και του ισογείου, την προσθήκη συστημάτων πυρασφάλειας, καθώς και την ανάπλαση του εξωτερικού του χώρου. Πρόκειται για τη μεγαλύτερης κλίμακας ανακαίνιση των εγκαταστάσεων του νοσοκομείου τα τελευταία 80 χρόνια, με την οποία θα αντιμετωπιστούν ουσιαστικά λειτουργικά προβλήματα που ταλαιπωρούσαν το προσωπικό και τους ασθενείς. Ταυτόχρονα, θα πραγματοποιηθούν αλλαγές που απαιτούνται από την εθνική νομοθεσία, όπως η μεταφορά του φαρμακείου στο ισόγειο και η απρόσκοπτη πρόσβαση των ΑμεΑ σε όλους τους χώρους του νοσοκομείου.

Το Kaizen Foundation έχει ως αποστολή να αποτελέσει έναν φορέα θετικών αλλαγών για κάθε πτυχή της ανθρώπινης ζωής, από την υγεία και την παιδεία, μέχρι την παροχή ίσων ευκαιριών για όλους. Έχοντας ως βασικούς πυλώνες δράσης την Κοινωνία, την Εκπαίδευση και το Περιβάλλον, επιδιώκει να θέσει τις βάσεις για ένα πιο βιώσιμο και συμπεριληπτικό μέλλον.