Ώρα για burrito!

National Burrito Day σήμερα και πάμε να την τιμήσουμε!

Θα χρειαστούμε:
300 γρ. κοτόπουλο σε κομματάκια, μαγειρεμένο
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
2 κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 κ.σ. κόκκινα φασόλια (κονσέρβας)
4 κ.σ. καλαμπόκι σε κόκκους (κονσέρβας)
1 ½ φλιτζάνι καστανό ρύζι βρασμένο
1 ½ φλιτζάνι τριμμένο τυρί τσένταρ
5 τορτίγιες

Πώς γίνεται:
– Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς, στον αέρα.
Σε μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
Μοιράζουμε το μίγμα στο κέντρο κάθε τορτίγιας και τυλίγουμε σε ρολό διπλώνοντας τις άκρες για να μην χυθεί η γέμιση.
– Βάζουμε τις τορτίγες σε πιρέξ με την ένωση προς τα κάτω.
Σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για περίπου 25 – 30 λεπτά.
– Σβήνουμε τον φούρνο, αφαιρούμε το αλουμινόχαρτο και αφήνουμε λίγο ακόμα μέσα στο φούρνο να πάρουν χρώμα, αλλά να μην ξεραθούν!
Κόβουμε τις τορτίγες στη μέση και σερβίρουμε!