Πασχαλινή Παιδική Κυριακή στις 21 Απριλίου στο Hard Rock Cafe Athens

Το αγαπημένο από μικρούς και μεγάλους Kids Sunday έρχεται στο Hard Rock Cafe της Αθήνας, Αδριανού 52, στο Μοναστηράκι, σε έξτρα Πασχαλινή έκδοση! Κυριακή, 21 Απριλίου,
καλωσορίζουμε τις διακοπές του Πάσχα με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες για τα παιδιά και φανταστικά cocktails και πιάτα για τους ενήλικες.
Από τις 12, το μεσημέρι, ο Mr.Bunny θα βρίσκεται στο Hard Rock Cafe Athens, για να γνωρίσει όλους τους επίδοξους rockstars και να παίξει μαζί τους τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια! Ετοιμαστείτε για egg hunting -ένα συναρπαστικό «κυνήγι» αυγών, αυγουλοδρομίες για τα πιο γρήγορα «λαγουδάκια», αυγουλάκια στα καλαθάκια για όσους πετυχαίνουν όλους τους στόχους τους και «πιάσε τα αυγά» για ανάπτυξη των αντανακλαστικών. Φυσικά, όλα τα παιδάκια —αλλά και όσοι αισθάνονται παιδάκια— θα μπορούν να απολαύσουν Face Painting και να βάψουν τα πρόσωπά τους σε πασχαλινό mood για να μπουν για τα καλά στο κλίμα!
Τα παιδιά απολαμβάνουν ειδικά διαμορφωμένο Kids Meal, ενώ οι μεγάλοι έχουν μια πολύ μεγάλη γκάμα από επιλογές φαγητού από το Gluten Free Menu, τα «θρυλικά» burger του Hard Rock, το Messi Menu και πάρα μα πάρα πολλές επιλογές σε starters, main courses, γλυκάκια και signature cocktails από φοβερούς mixologists.