Gipsy Soul
Συστατικά:
8 σμέουρα (5 για παρασκευή και 2-3 για την γαρνιτούρα)
12.5ml σιρόπι βανίλα
37.5ml Nordes Atlantic Gin
12.5ml Licor 43
25ml χυμό λεμόνι
30ml χυμό ανανά
10ml Briottet Liqueur de Violette
Εκτέλεση
Σε ένα μικρό σκεύος πολτοποιούμε τα 5 σμέουρα.
Στη συνέχεια σε ένα shaker προσθέτουμε τον πολτό από τα σμέουρα και τα υπόλοιπα υλικά μαζί με πάγο και τα χτυπάμε για να ομογενοποιηθούν.
Σερβίρουμε, σουρώνοντας το μείγμα, ιδανικά σε ποτήρι μαργαρίτας (coupe) και γαρνίρουμε περνώντας 2-3 σμέουρα σε ένα στικ boucle.
Enjoy!