Linguine με γαρίδες, χλωροτύρι και βασιλικό

Pasta is always a good idea!

Υλικά:
300 γρ. linguine
6 τμχ. γαρίδες
1 τμχ. κρεμμύδι
1 τμχ. σκόρδο
50 ml τσιπούρο
200 γρ. χυμός ντομάτας
Λίγοι στημόνες κρόκου Κοζάνης
1 τμχ. πιπεριά Φλωρίνης
Χλωροτύρι
Βασιλικός
Ζωμός γαρίδας

Τρόπος παρασκευής:
Σωτάρουμε τις γαρίδες, σβήνουμε με τσίπουρο και τις αφαιρούμε. Σωτάρουμε τα λαχανικά,
ρίχνουμε τον χυμό ντομάτας, τον κρόκο Κοζάνης και τον ζωμό και σιγοβράζουμε.
Βράζουμε τα ζυμαρικά 2 λεπτά λιγότερο από τον χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία. Σουρώνουμε και τα προσθέτουμε στη σάλτσα. Βάζουμε τις γαρίδες, το χλωροτύρι, τον
βασιλικό, ωμό ελαιόλαδο και μπόλικο φρέσκο τριμμένο πιπέρι.