SKAG: Δράση προσφοράς σε δύο δημοτικά σχολεία στη Σάμο

Η Βοηθός του Δημάρχου Καρλοβασίου Σάμου, ο Chief Financial Officer της SKAG, Θοδωρής Σκαγιάς, ο Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ENDLESS EC, Νίκος Κουσκουλής, ο Υπεύθυνος Μηχανογράφησης της ENDLESS EC, Γιώργος Κωστάκης και η Δ/ντρια του 1ου Δ.Σ. Νέου Καρλοβασίου, Δέσποινα Μοσχογιάννη

H SKAG αποδεικνύει για μία ακόμη φορά την προσήλωσή της στον Άνθρωπο και την Κοινωνία, καλύπτοντας μέσα από τη συνεργασία της με την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ μας, ανάγκες και ελλείψεις σε δύο δημοτικά σχολεία στο νησί της Σάμου.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα, τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, εκπρόσωπος της SKAG επισκέφθηκε δύο δημοτικά σχολεία του νησιού, το Δημοτικό σχολείο Βαθέος και το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέου Καρλόβασι (γνωστό ως Πορφυριάδα), για να προσφέρει χαμόγελα στους μικρούς μαθητές. Συγκεκριμένα, η SKAG δώρισε εκπαιδευτικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, όπως διαδραστικούς πίνακες, υπολογιστές και προτζέκτορες, που θα βελτιώσουν ουσιαστικά την εκπαιδευτική διαδικασία σε καθημερινό επίπεδο, αλλά και προϊόντα χαρτικών ειδών γραφής και αρχειοθέτησης για να καλύψει σημαντικές ελλείψεις των σχολικών μονάδων. Αξίζει να σημειωθεί πως και τα δυο σχολεία στο νησί της Σάμου είχαν υποστεί σημαντικές ζημιές μετά τον σεισμό του 2020, με το Δημοτικό Σχολείο Βαθέος μάλιστα να έχει εγκατασταθεί προσωρινά σε κοντέινερ.