2)Say Yes …& Get Impressed

Στις ΗΠΑ υπάρχουν κάποιοι αριθμοί τηλεφώνου, τους οποίους μπορεί να δώσει μια γυναίκα αν την πιέζει κάποιος τύπος για το τηλέφωνό της χωρίς εκείνη να θέλει να το δώσει. Οι εν λόγω αριθμοί είναι οι εξής:
1) (646) 926-6614: Η γραμμή “Mary Sue Rejection Hotline”, όπου αν καλέσει κάποιος ακούει το εξής μήνυμα: “Ωπ, χαίρετε. Αν ακούτε αυτό το μήνυμα, τότε κάνατε μια γυναίκα να νιώσει ότι δεν είναι ασφαλής κι ότι δεν την σέβεστε. Παρακαλώ μάθετε να δέχεστε το ‘όχι’ σαν απάντηση και να σέβεστε την συναισθηματική και σωματική αυτονομία μιας γυναίκας. Ευχαριστούμε”. Επίσης, στέλνει και SMS αν σταλεί μήνυμα, και η απάντηση στέλνεται μια ώρα αργότερα δίνοντας το περιθώριο στην γυναίκα να προλάβει να φύγει.
2) (719) 266-2837: Η γραμμή “Call and Oates”, η οποία δίνει στον καλούντα την δυνατότητα να επιλέξει ποιο τραγούδι του συγκροτήματος “Hall and Oates” θέλει να παίξει.
3) (605) 475-6968: Η “Γραμμή Απόρριψης”, όπου αν καλέσει κάποιος ακούει ένα ευγενικό μήνυμα το οποίο λέει πως όποιος έδωσε αυτόν τον αριθμό, μάλλον δεν θέλει και πολλά πολλά με τον καλούντα.
4) (888) 447-5594: Μία τηλεφωνική γραμμή που απαντάει με την ατάκα από τον τερματισμό του πρώτου παιχνιδιού God of War: “By the gods, you’ve done it!”
5) (206) 569-5829: Η γραμμή “The Loser Line”, μια ραδιοφωνική γραμμή στο Σιάτλ όπου όσοι τρώνε χυλόπιτα μπορούν να τηλεφωνήσουν και να αφήσουν ένα μήνυμα. Τα ηχογραφημένα μηνύματα ακούγονται καμιά φορά στην πρωινή εκπομπή του σταθμού.