Για εκείνους που είναι λάτρεις των ζυμαρικών, αλλά είτε έχουν δυσανεξία στη γλουτένη, είτε πάσχουν από κοιλιοκάκη ή απλώς επιλέγουν μία διατροφή απαλλαγμένη από τη γλουτένη, η Misko φέρνει στο τραπέζι τους την πιο κατάλληλη και γευστική λύση.
Τα Misko Χωρίς Γλουτένη, έρχονται, για να διευρύνουν τις γαστρονομικές επιλογές για μία ακόμη ομάδα καταναλωτών και να τους συνεπάρουν μέσα από την ασύγκριτη γεύση της.
Θεωρούνται ο διανικός σύμμαχος διατροφής και κυκλοφορούν σε δύο σχήματα, Σπαγγέτι και Πέννε Ριγκάτε.
Παρασκευάζονται από 100% αλεύρι λευκού και κίτρινου καλαμποκιού.
Καλή απόλαυση!