4)Από την Κρήτη με αγάπη!

«Πιο Κρητικά… δεν γίνεται!» είναι το μότο της Κρητών Άρτος, μιας εταιρίας που στηρίζεται στις αρχές της παραδοσιακής κρητικής διατροφής και μας προσφέρει εξαιρετικές γεύσεις… με αγάπη!

Στην Κρητών Άρτος η αγάπη γι’ αυτό που κάνουν περικλείεται στις γεύσεις των προϊόντων τους. «Όλα τα προϊόντα και οι συνταγές συνδέονται με την κρητική διατροφή και φυσικά ”πιο γευστικά δεν γίνεται“, αφού στόχος μας είναι να αναδεικνύονται γεύσεις που βασίζονται σε ποιοτικές πρώτες ύλες χωρίς συντηρητικά» δήλωσε στο Say Yes …to the Press o Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρητών Άρτος, κ. Μανώλης Δαμιανάκης.

Λεζάντα: Μανώλης Δαμιανάκης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κρητών Άρτος

Το ελαιόλαδο, η ντομάτα, τα τυριά, τα αρωματικά φυτά Κρήτης, το μέλι, το χαρούπι και τα φρέσκα χόρτα έχουν την τιμητική τους στα έτοιμα φυσικά και υγιεινά σνακ της Κρητών Άρτος, που χρησιμοποιεί 100% φυσικές πρώτες ύλες. «Επιδιώκουμε οι προμηθευτές μας να είναι κυρίως από την Κρήτη για την υψηλή ποιότητα των πρώτων υλών αλλά και γιατί θέλουμε να στηρίζουμε την τοπική οικονομία» επεσήμανε ο κ. Μανώλης Δαμιανάκης ενώ τόνισε πως οι δύο λέξεις που αντιπροσωπεύουν την εταιρία είναι η «καινοτομία» και η «διαφορετικότητα».

Έρχονται κριτσίνα σε γεύσεις παραδοσιακά… μαγικές

«Μέσα σε 1,5 χρόνο και μετά από περισσότερες από 40 δοκιμές ξεκίνησαν μόλις να κυκλοφορούν στην αγορά 7 νέες γεύσεις στα κριτσίνια» δήλωσε ο κ. Δαμιανάκης, γι’ αυτό και πρωταρχικός στόχος αυτή την περίοδο για την εταιρία είναι η τοποθέτηση και προώθησή τους στην ελληνική και παγκόσμια αγορά. Ανάμεσα στις νέες γεύσεις βρίσκεται το κριτσινάκι με χαρουπάλευρο γεμιστό με σοκολάτα από χαρούπι και χαρουπόμελο! Αυτή την ιδιαίτερη γεύση σοκολάτας που αναμένεται να μας εντυπωσιάσει στην Κρητών Άρτος την αποκαλούν χαρακτηριστικά «σοκολάτα του Μίνωα»!

info

Τα προϊόντα της Κρητών Άρτος διατίθενται σε όλες τις ελληνικές αλυσίδες super market. Ήταν η πρώτη εταιρία που έκανε παραγωγή Κρητικών Αρτοσκευασμάτων με την επωνυμία μεγάλης αλυσίδας super market. H εταιρία έχει και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα. Τα προϊόντα της εξάγονται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, στην Αμερική, τη Ρωσία και την Αυστραλία.

Της Βένιας Αντωνίου