9)MIELĒV: Μια ρομαντική ιστορία που αντανακλάται σε ένα εκλεπτυσμένο brand

Je m ‘élève  σημαίνει “ανυψώνομαι”. Aυτό το γαλλικό ρήμα είναι η πηγή έμπνευσης του ονόματος MIELĒV. Πρόκειται για ένα brand με συναισθηματική ευφυΐα που γεννήθηκε μέσα σε ολάνθιστο κήπο με τριανταφυλλιές. Ναι, το επιχειρείν μπορεί να είναι ανεξάντλητα ρομαντικό όταν υπάρχουν άνθρωποι όπως η Μαριαλένα Μπακλατζή, η ψυχή της MIELĒV!

 

Μαριαλένα Μπακλατζή, Founder of MIELĒV

 

Τι σας ώθησε να μπείτε στον κόσμο της ομορφιάς και πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε τη MIELĒV;

 

Λάτρευα τις κρέμες από πολύ μικρή ηλικία, ενώ η ενασχόλησή μου με τις τριανταφυλλιές που διατηρεί η οικογένειά μου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιθυμία μου να δημιουργήσω τη δική μου εταιρία καλλυντικών, εμπνευσμένη από την ιστορία του κήπου και των λουλουδιών μας.

 

– Ποια είναι η φιλοσοφία της εταιρίας και ποιες είναι οι τρεις πιο αντιπροσωπευτικές λέξεις που τη χαρακτηρίζουν;

 

Η MIELĒV περιγράφει μια σύγχρονη γυναίκα. Μια γυναίκα με διάθεση και θέληση να κυνηγήσει τα όνειρά της. Μία γυναίκα που αγαπά τον εαυτό της, που περιποιείται σώμα και πνεύμα γιατί η ομορφιά της πηγάζει από μέσα. Η MIELĒV αναδεικνύει την πιο λαμπερή πλευρά κάθε γυναίκας, μιας γυναίκας που ανυψώνει τον εαυτό της και τους γύρω της. Οι πιο αντιπροσωπευτικές λέξεις είναι: ποιότητα, αποτελέσματα και υψηλή αισθητική.

 

 

– Ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι σας για τη MIELĒV;

 

Οι στόχοι και οι ιδέες για το μέλλον; Ανεξάντλητες! Αυτό που θα μπορούσα να πω είναι ότι η MIELĒV θα συνεχίσει με προϊόντα περιποίησης προσώπου, βάσει των αναγκών της επιδερμίδας μας που βάλλεται καθημερινά από την ατμοσφαιρική ρύπανση και το άγχος της καθημερινότητας, παρέχοντας παράλληλα θεραπευτικές δράσεις και άμεσα ορατά αποτελέσματα.

 

– Ποιο είναι το προσωπικό σας μότο;

 

Εάν έχεις πίστη σ’ αυτό που κάνεις, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα!

 

info

H Μαριαλένα Μπακλατζή σπούδασε Νομική σε Αθήνα και Παρίσι. Αργότερα, παρακολούθησε το Τμήμα Κοσμετολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, έλαβε πιστοποιήσεις για την παραγωγή και παρασκευή φυσικών καλλυντικών για το πρόσωπο και το σώμα καθώς και την αρωματοποιία.

Το 2017, συνεχίζοντας πάντα τη μελέτη των ιδιοτήτων των δραστικών φυσικών συστατικών, αρχίζει να παράγει κρέμες για προσωπική της χρήση. Μετά από τρία χρόνια εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης σε συνεργασία με μια εξαιρετική ομάδα διεθνώς φημισμένων επιστημόνων και δερματολόγων καλλυντικών, η MIELĒV έρχεται στο προσκήνιο στα τέλη του 2020, και το όνειρο δίνει χώρο στη νέα πραγματικότητα που ξεκινά…