7)VοIP: Το μέλλον της τηλεφωνίας… είναι ήδη εδώ!

Με τον όρο  Voice over Internet Protocol αναφερόμαστε στην τηλεφωνία μέσω του διαδικτύου. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα σύνολο πρωτοκόλλων και τεχνολογιών που παρέχουν φωνητικές συνομιλίες σε πραγματικό χρόνο.

H συγκεκριμένη τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν κλήσεις χρησιμοποιώντας το ευρυζωνικό διαδίκτυο αντί για το συμβατικό ή αναλογικό τηλεφωνικό σύστημα.

Upgrade στην επικοινωνία

Η σύγχρονη τεχνολογία τηλεφωνίας VοIP ήρθε για να αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνούμε και για να αναβαθμίσει την επικοινωνία των επιχειρήσεων και όχι μόνο. Υπόσχεται υψηλή ποιότητα με χαμηλό κόστος. Έτσι, είτε πρόκειται για μια μικρή είτε για μία μεγάλη επιχείρηση o παρονομαστής είναι… κοινός: ελαχιστοποίηση του κόστους και μεγιστοποίηση των εσόδων μέσω αποδοτικών λύσεων που ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση. Η τεχνολογία τηλεφωνίας VοIP δεν απευθύνεται φυσικά μόνο σε εταιρίες και τηλεφωνικά κέντρα αλλά και σε ιδιώτες, ενώ αποτελεί μία συμφέρουσα λύση για όσους ταξιδεύουν συχνά στο εξωτερικό. Αποφεύγουν το άγχος της υπηρεσίας περιαγωγής και το κόστος που αυτό συνεπάγεται – τα τέλη περιαγωγής διαφέρουν από πάροχο σε πάροχο.

Ο κος Χρήστος Δήμας, founder της NET2VOIP μας μίλησε για τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας VoIP. «Επιλέγοντας το VoIP έχουμε τον σταθερό αριθμό σας παντού», δήλωσε, ενώ αρκεί μία σύνδεση στο internet και «με την επιλογή παρόχου τηλεφωνίας την NET2VOIP  μπορείτε να κάνετε και να δέχεστε κλήσεις στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, με πολύ χαμηλότερες χρεώσεις. Έτσι, εξοικονομείτε έως και 80% απο τον λογαριασμό τηλεφωνίας. Με την τεχνολογία VoIP, είστε διαθέσιμος για επικοινωνία με τους πελάτες σας από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε, στο κινητό σας».

Ένα ακόμη σημαντικό πλεονεκτήμα της τεχνολογίας VoIP είναι σύμφωνα με τον κο Δήμα ότι  «αποκτάτε τηλεφωνικό κέντρο στο cloud με απεριόριστες δυνατότητες και χωρίς την αγορά εξοπλισμού. Το μηνιαίο κόστος του τηλεφωνικού σας αριθμού ξεκινάει  μόνο από €1,16».

                 Οκταπλά… κερδισμένοι

  • Οικονομικές χρεώσεις κλήσεων ανά δευτερόλεπτο
  • Χωρίς συμβόλαια και κρυφές χρεώσεις
  • Αριθμοί Ελλάδος και 50+ χωρών
  • Τηλεφωνικό κέντρο χωρίς εξοπλισμό στο cloud
  • Οικονομικές χρεώσεις κλήσεων
  • Χωρίς συμβόλαια και κρυφές χρεώσεις
  • Εφαρμογή στο κινητό για να καλείς και να σε καλούν
  • Χρήση σε όλο τον κόσμο

info

Η επιλογή του VoIP είναι ιδανική για co-working spaces, δικηγορικά γραφεία, ξενοδοχεία, call centers, αλυσίδες καταστημάτων, λογιστικά γραφεία, ασφαλιστικούς συμβούλους, delivery αλλά και για πολιτικά και μεσιτικά γραφεία, websites και eshops.