5)It’s your Video Games Party!

Η συμβουλή της ημέρας είναι: Enjoy!

… Η νύχτα όμως αναμένεται μεγάλη και για να την απολαύσεις θα χρειαστείς τα απαραίτητα σνακ!

Κάνε λοιπόν μια λίστα που θα περιλαμβάνει τα βασικά: ξηρούς καρπούς, πατατάκια, τα αγαπημένα finger food της παρέας και φυσικά μπύρες… γιατί Video Games Party χωρίς μπύρες δεν γίνεται!

Smart snacks

Εντάξει, πάρτι θα γίνει αλλά μπορούμε να κάνουμε smart επιλογές σε σνακ που θα μας χαρίσουν απόλαυση αλλά θα είναι φειδωλά σε θερμίδες.

Τα αμύγδαλα  είναι πλούσια σε βιταμίνη Ε και αποτελούν ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Αν καταναλώσουμε γύρω στα 20-25 αμύγδαλα θα πάρουμε γύρω στις 180 θερμίδες.

Τα καρύδια έχουν πολλά Ω-3 λιπαρά οξέα και αν φάμε μια μερίδα θα πάρουμε περίπου 190 θερμίδες.

Τα κάσιους είναι πλούσια σε σίδηρο και ψευδάργυρο. Αν καταναλώσουμε γύρω στα 20 θα πάρουμε περίπου 170 θερμίδες.

Τα αγαπημένα μας φυστίκια Αιγίνης είναι μια πολύ καλή επιλογή: 50 φυστίκια αντιστοιχούν σε 160 θερμίδες.

Oι αμαρτίες επιτρέπονται!

Δεν γίνεται πάρτι -θα πουν πολλοί- χωρίς μικρές λαχταριστές αμαρτίες! Πίτσα, σουβλάκι, burger και chips εννοείται ότι μπορείτε να καταναλώσετε μια τέτοια μέρα γιορτής… άλλωστε ταιριάζουν με την παγωμένη μπύρα!

 

Τα πολλά οφέλη της μπύρας

Ίσως δεν το γνωρίζατε αλλά η κατανάλωσης μπύρας έχει οφέλη για την υγεία μας. Αρχικά, μας βοηθάει να έχουμε δυνατά οστά, χάρη στο πυρίτιο που περιέχει. Επίσης, κάνει καλό στα νεφρά μας επειδή έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε νερό, αλλά και στην καρδιά χάρη στις φαινόλες που περιέχει. Επιπλέον, η μπύρα είναι μια πολύ καλή πηγή φυτικών ινών και συμβάλλει στη μείωση των επιπέδων της χοληστερόλης. Μάλιστα, μελέτη του Χάρβαρντ έδειξε ότι οι γυναίκες από 25 έως 40 ετών που έπιναν μπύρα είχαν λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν αρτηριακή πίεση σε σύγκριση με όσες κατανάλωναν κάποιο άλλο είδος αλκοολούχου ποτού!

 

Παντού υπάρχει ένας Mythos… 

…Οπότε δεν γίνεται να λείπει από αυτό το πάρτι! Γιατί προσφέρει μια εξαιρετική γευστική εμπειρία και γιατί το όνομά του δεν είναι τυχαίο! Αν είσαι πάνω από 18 ετών Say Yes …to Gamers & drink Mythos ICE!

 της Βένιας Αντωνίου