4) Πάνω από τους μισούς έλληνες καταναλωτές σκοπεύουν να κάνουν αγορές στη φετινή Black Friday

1289292201

Περισσότεροι από τους μισούς έλληνες καταναλωτές (59%) σκοπεύουν να πραγματοποιήσουν αγορές την περίοδο της Black Friday.

Τα παραπάνω ανέδειξε η Sitecore ® , παγκόσμιος ηγέτης λογισμικού διαχείρισης ψηφιακού περιεχομένου, στο πλαίσιο της έρευνας Holiday Shopping Trends 2021.

Μεταξύ αυτών που δηλώνουν ότι σκοπεύουν να ψωνίσουν, το 41% των καταναλωτών δήλωσε ότι θα συνδυάσουν online και offline αγορές με τους νεότερους να τάσσονται ελαφρώς υπέρ των διαδικτυακών αγορών (45%). Ωστόσο, υπήρξε και ένα ποσοστό 18% που δήλωσε ότι δεν
πρόκειται να ψωνίσει στο Black Friday, με τους τρεις κύριους λόγους πίσω από μια τέτοια απόφαση να είναι ότι η μέρα έχει γίνει συνώνυμο με την κουλτούρα της υπερκατανάλωσης και ότι τους φαίνεται ξεπερασμένη, ότι δεν προσφέρει πλέον καλές προσφορές και ότι προσελκύει υπερβολικά πολύ κόσμο.

Οι εορτασμοί θα ξεκινήσουν νωρίτερα!

Εκτός από τις καταναλωτικές συνήθειες των Ελλήνων σε σχέση με την Black Friday, η έρευνα της Sitecore εστιάζει και στο πώς σκοπεύουν να περάσουν οι καταναλωτές τις φετινές γιορτές. Από τα ευρήματα προκύπτει ότι περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες (52%) σχεδιάζουν να ξεκινήσουν τους εορτασμούς νωρίτερα από άλλες χρονιές και να γιορτάσουν περισσότερο με επισκέψεις σε σπίτια αγαπημένων προσώπων (23%) και ημερήσιες εκδρομές (20%), ενώ η γενιά Ζ, σε ποσοστό 31%, δίνει προτεραιότητα στα πάρτι με φίλους.

Say Yes …&Get Impressed!

Ο σύγχρονος “Άνθρωπος των πάγων” με τα δεκάδες ρεκόρ Γκίνες

Ο Γουίμ Χοφ ή αλλιώς «Ο Άνθρωπος των πάγων» πιστεύει ότι έχει βρει τον τρόπο να ελέγξει το ανοσοποιητικό σύστημα και να επιτύχει τη βέλτιστη υγεία και ευτυχία θέτοντας τον εαυτό του σε πολύ χαμηλές και ψυχρές θερμοκρασίες. Αυτό που κάνει ουσιαστικά είναι να βυθίζει τον εαυτό του στον πάγο!

Ο Χοφ κατέχει 21 Παγκόσμια Ρεκόρ Γκίνες για διάφορα φαινομενικά υπεράνθρωπα κατορθώματα, όπως κολύμπι κάτω από τον πάγο για 66 μέτρα, φορώντας μόνο σορτς, καθώς και για τη συμμετοχή του στον ημιμαραθώνιο στον Αρκτικό Κύκλο και στον μαραθώνιο στην έρημο του Ναμίμπ χωρίς να πιει καθόλου υγρά.

Σύμφωνα με τον Χοφ πολλές βαθιές αναπνοές και ένα περιστασιακό μπάνιο με πάγο, μπορεί να σας αναζωογονήσει, αλλά ακόμα και το απλό ντους με κρύο νερό είναι ωφέλιμο για τον οργανισμό.