14) Στολίστε το γιορτινό τραπέζι με συνθέσεις αλεξανδρινών!

Για ένα επιτυχημένο γιορτινό δείπνο δεν αρκεί μόνο το καλό φαγητό. Η διακόσμηση του τραπεζιού είναι εξίσου σημαντική!

Με τα εντυπωσιακά τους φύλλα και τη μεγάλη ποικιλία σε σχήματα και μεγέθη τα αλεξανδρινά αποτελούν ιδανική πρόταση διακόσμησης για το γιορτινό τραπέζι. Δείτε δύο προτάσεις επιτραπέζιων συνθέσεων με πολύχρωμα αλεξανδρινά από τους ειδικούς του Stars for Europe (SfE).

 

Το γιορτινό τραπέζι μεταμορφώνεται σε δάσος!

Μια γιορτή για τις αισθήσεις: αυτή η πλούσια και πολυτελής σύνθεση, όπου τα φυσικά υλικά κυριαρχούν σίγουρα θα κλέψει τις εντυπώσεις στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Κόκκινα μίνι αλεξανδρινά παντρεύονται με μίνι έλατα και παχύφυτα πάνω σε ένα παχύ στρώμα από βρύα, ενώ κλαδιά, μήλα, κουκουνάρια και χρυσά φύλλα προσθέτουν μικρές πινελιές και τα σκούρα κόκκινα κεριά δημιουργούν ατμοσφαιρικό φωτισμό.

 

 

Less is more: διακριτικές συνθέσεις για ένα εορταστικό τραπέζι

Λιτά, γυάλινα δοχεία με λευκά και κρεμ αλεξανδρινά, λουνάρια και διακοσμητικά φύλλα μεταμορφώνουν σε μια στιγμή το καθημερινό τραπέζι σε γιορτινό, χάρη στο Japandi style – τη νέα τάση στη διακόσμηση. Η χρήση ελάχιστων στολιδιών δίνει μία αίσθηση ανεπιτείδευτης κομψότητας, ενώ ένα κομμένο αλεξανδρινό σε κάθε πιάτο είναι το πιο ζεστό καλωσόρισμα για τους καλεσμένους. Συμβουλή: Μετά το θωράκισμα της άκρης του αλεξανδρινού, μπορείτε να την τυλίξτε με πράσινη ταινία ανθοκομικής ή να το τοποθετήσετε σε σωληνάριο νερού.