13 και 14)Φυτά που φέρνουν θετική ενέργεια στο σπίτι μας!

Διανύουμε τον πρώτο μήνα της άνοιξης, της πιο… ανθισμένης εποχής του χρόνου! Όλο και περισσότεροι ασχολούμαστε τώρα με λουλούδια και φυτά γιατί μας φτιάχνουν τη διάθεση και ομορφαίνουν τον χώρο μας!

Ποια όμως φέρνουν καλή τύχη και θετική ενέργεια στο σπίτι μας; Με αυτά θα ασχοληθούμε σήμερα και συγκεκριμένα με όσα δίνουν… χρώμα στην καθημερινότητά μας!

Ξεκινάμε με την ορχιδέα! Σύμφωνα με το φενγκ σούι, προσελκύει θετική ενέργεια και βελτιώνει την ενέργεια του σπιτιού. Επιπλέον, η ορχιδέα έχει ένα γλυκό και ευχάριστο άρωμα που ενισχύει τη διάθεση. Σημαντικό είναι ότι οι ορχιδέες απελευθερώνουν οξυγόνο το βράδυ και μπορείτε να την τοποθετήσετε από το σαλόνι και το γραφείο σας μέχρι και το υπνοδωμάτιο.

Πάμε τώρα στο ανθούριο! Είναι φυτό του οποίου τα λουλούδια έχουν σχήμα καρδιάς και χρώματα σε λευκό, ροζ, κόκκινο και μπορντό. Μας φτιάχνει τη διάθεση ενώ παράλληλα διακοσμεί υπέροχα τον χώρο! Είναι σύμβολο της τύχης και της προστασίας. Βάλτε το στον χώρο σας και επιλέξτε το ως δώρο για αγαπημένα σας πρόσωπα.

Έχετε ακούσει για την καλλωπιστική ροδιά; Είναι δημοφιλής στην αιγυπτιακή μυθολογία και τη Βίβλο. Φέρνει αρμονία και καλοτυχία. Ο καρπός της, το ρόδι είναι σύμβολο τύχης, αφθονίας και γονιμότητας.

Ας μιλήσουμε για λουλούδια…

H παιώνια αποτελεί σύμβολο της αγάπης και της καλής τύχης. Είναι ένα πολύ ρομαντικό λουλούδι, ιδανικό για να υπάρχει στα βάζα σας τώρα και πάντα!

Τι όμορφες που είναι οι τουλίπες! Φέρνουν χαρά και συμβολίζουν την πίστη. Τα χρώματά τους μας ταξιδεύουν σε πολύχρωμα λιβάδια… γίνεται να μην τα θέλουμε στο σπίτι μας;