Εaster art de la table!

 

Σας δίνουμε ιδέες για να… απογειώσετε το πασχαλινό σας τραπέζι, φέρνοντας τη χαρά της άνοιξης στο σπίτι σας!

Τραπέζι… έξω!

Τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να στρώσετε τραπέζι στο μπαλκόνι, στην αυλή στον κήπο ή στην ταράτσα σας. Αν πάλι επιλέξετε να μείνετε μέσα στο σπίτι, φροντίστε να… ανθίσετε τον χώρο, να είναι φωτεινός και χαρούμενος!

Tips για μέσα & για έξω!

Επιλέξτε καρό τραπεζομάντηλο ή προτιμήστε ένα χρωματιστό σε παλ ή έντονο χρώμα. Για παράδειγμα ένα μονόχρωμο απαλό ροζ ή ένα έντονο φούξια έχουν κάτι από άνοιξη!

Λουλούδια, φυσικά!

Προτιμήστε διάφανα βάζα ώστε να φαίνεται το νερό και επιλέξτε λουλούδια του αγρού! Στα καλαθάκια με τα αβγά προσθέστε λίγη λεβάντα δεμένη με μια κορδέλα. Μπορείτε να φτιάξετε και ένα ωραίο στεφανάκι με λουλούδια και στη μέση να τοποθετήσετε το βάζο σας ή να τοποθετήσετε το βάζο μέσα σε καλάθι.

Αχ κουνελάκι!

Τα διακοσμητικά κουνελάκια δένουν υπέροχα με το πασχαλινό σας τραπέζι. Αρέσουν σε μικρούς και μεγάλους γιατί είναι χαριτωμένα και παιχνιδάρικα.

Χρώμα… κι άλλο χρώμα!

Μη φοβάστε το χρώμα. Επιλέξτε χαρτοπετσέτες σε χαρούμενα χρώματα, πορτοκαλί, πράσινες και ταιριάξτε τις με λευκά ή χρωματιστά σερβίτσια. Αν σας αρέσει να τολμάτε λίγο παραπάνω, πειραματιστείτε με διαφορετικού χρώματος πιάτα ή ποτήρια για ένα πιο… μποέμ αποτέλεσμα.