Σεμινάρια “Pizza in pala” και “Pizza napoletana” από την Accademia Pizzaioli

Στις 7 και στις 28 Ιουνίου 2022 θα πραγματοποιηθούν δυο αυτοτελή σεμινάρια στις εγκαταστάσεις της Accademia Pizzaioli, με θέμα “Pizza in pala” και “Pizza napoletana”
αντίστοιχα. Τα σεμινάρια απευθύνονται σε όσους ενδιαφέρονται να διδαχτούν τις δυο αυτές
διαφορετικές τεχνικές παρασκευής αυθεντικής ιταλικής πίτσας, εφοδιάζοντάς τους με
χρήσιμες, πρακτικές γνώσεις που μπορούν να αξιοποιήσουν στην επαγγελματική τους
πορεία. Οι συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγηση του έμπειρου Ιταλού Chef της Accademia
Pizzaioli Greece, θα ακολουθήσουν βήμα βήμα τα στάδια παρασκευής και προετοιμασίας
που χρειάζονται ώστε να πετύχουν τη σωστή ζύμη, ενώ χρησιμοποιώντας την κατάλληλη
ποσότητα και συνδυασμούς υλικών θα μυηθούν στα «μυστικά» της παρασκευής της
αυθεντικής ιταλικής πίτσας. Στο τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα λάβουν
βεβαίωση παρακολούθησης καθώς και αναλυτικά όλες τις συνταγές που είχαν νωρίτερα
δημιουργήσει. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα:http://www.accademia-pizzaioli.gr