Ιστορίες αληθινού εγκλήματος και επιστημονικής φαντασίας μόνο στο ΑΝΤ1+

Το ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εξελίσσεται, αναβαθμίζοντας το περιεχόμενό του με τις συναρπαστικές ξένες σειρές Noughts + Crosses, Brave New World και Dr. Death. Οι συνδρομητές της streaming πλατφόρμας σε Ελλάδα και Κύπρο μπορούν να ανακαλύψουν τους αποκλειστικούς τίτλους σε πρώτη προβολή, απολαμβάνοντας μια κορυφαία εμπειρία θέασης και ψυχαγωγίας.
To Noughts + Crosses είναι μια πρωτότυπη σειρά του BBC, με πλοκή που διαδραματίζεται σε έναν εναλλακτικό, αντίστροφο κόσμο. Η Αγγλία είναι αποικία της Αφρικής και η κοινωνία χωρίζεται σε δύο τάξεις, τους ισχυρούς Σταυρούς και τα καταπιεσμένα Μηδενικά. Οι Σταυροί ελέγχουν την κυβέρνηση και τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, επιβάλλοντας τους δικούς τους νόμους και κανόνες, που οδηγούν σε βία, αναταραχές και ωθούν τα Μηδενικά στην ανταρσία.
Η ανατρεπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας Brave New World αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του ομότιτλου μυθιστορήματος του Aldous Huxley και απεικονίζει ένα παράλληλο, φανταστικό σύμπαν όπου η απόλαυση και η νωθρότητα είναι οι ύψιστες αρετές. Στην αλλόκοτη κοινωνία του Νέου Λονδίνου, ισχύουν τρεις κανόνες: όχι ιδιωτικότητα, όχι οικογένεια, όχι μονογαμία. Το επιτυχημένο ανατριχιαστικό θρίλερ Dr. Death, με δημοφιλές καστ στο οποίο πρωταγωνιστούν οι Joshua Jackson, Alec Baldwin, Christian Slater και AnnaSophia Robb, είναι εμπνευσμένο από το διάσημο podcast που βασίστηκε στην τρομακτική και πέρα για πέρα αληθινή ιστορία του Δρ. Κρίστοφερ Νταντς.