Ολοκληρωμένο οικοσύστημα υπηρεσιών υγείας από την Interamerican

H Interamerican έχει προχωρήσει ένα βήμα πέρα από την ασφάλιση, δημιουργώντας ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα προϊόντων και διευρυμένων υπηρεσιών για την υγεία, με στόχο την παροχή ολιστικής και υψηλής ποιότητας φροντίδας σε κάθε ασφαλισμένο της.
Στον πυρήνα της ασφαλιστικής της δραστηριότητας, βρίσκεται το Σύστημα Υγείας
bewell, που προσφέρει πλήρη κάλυψη και υποστήριξη σε κάθε στάδιο: από την πρόληψη και τη διάγνωση, μέχρι την περίθαλψη και τη νοσηλεία.
Τόσο στον πρωτοβάθμιο, όσο και στον δευτεροβάθμιο τομέα περίθαλψης, το σύστημα
υγείας Interamerican υποστηρίζεται από ένα εκτεταμένο, πανελλαδικής κάλυψης, συνεργαζόμενο δίκτυο 250+ διαγνωστικών κέντρων, 1.400+ Γιατρών, όλων των
ειδικοτήτων. Eπίσης, οι ιδιόκτητες υποδομές υγείας της Interamerican – τα 2 υπερσύγχρονα Πολυϊατρεία πρωτοβάθμιας φροντίδας, MEDIFIRST, στο Μαρούσι και την Αργυρούπολη, καθώς και η γενική κλινική Αθηναϊκή ΜEDICLINIC, στους Αμπελόκηπους – εξυπηρετούν όχι μόνο τους ασφαλισμένους της εταιρίας αλλά και το ευρύ κοινό.
Στη διάθεση των ασφαλισμένων βρίσκεται, επίσης, η Γραμμή Υγείας Ιnteramerican 1010, η οποία λειτουργεί απρόσκοπτα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο, για κλήσεις από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, παρέχοντας ιατρικές συμβουλές για κάθε τακτικό ή έκτακτο περιστατικό υγείας, συντονίζοντας την υγειονομική μεταφορά και προσφέροντας πληροφορίες για τη διαχείριση των συμβολαίων και των διαδικασιών.

Ο κ. Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ζωής & Υγείας της Interamerican, υπογραμμίζει: «Το μοναδικό σύστημα υγείας της Interamerican, εξασφαλίζει άμεση
πρόσβαση σε ολοκληρωμένες και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας και θέτει σήμερα
τα θεμέλια εκείνα που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε, μελλοντικά, στους πελάτες
μας περισσότερα, ακόμη πιο καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες
υγείας».