Κοτόπουλο με αρακά και κρέμα καρύδας

Πρωτοτυπήστε ακολουθώντας τη συνταγή που σας προτείνουμε!

Υλικά

2 τμχ μπούτι κοτόπουλο χωρίς οστό

1 τμχ κρεμμύδι λευκό

200 γρ. αρακά

2 τμχ φρέσκο κρεμμύδι

1 σκελίδα σκόρδο

200 ml κρέμα καρύδας

1 κ.γ. κουρκουμά

1 κ.γ. πάστα κάρυ

Ξύσμα από 1 lime

Φύλλα κόλιανδρου

Φύλλα δυόσμου

Τρόπος παρασκευής:

Σωτάρουμε το κοτόπουλο πρώτα. Ύστερα προσθέτουμε τα λαχανικά και σβήνουμε με το γάλα καρύδας. Βάζουμε την πάστα κάρυ και τον κουρκουμά.

Προσθέτουμε τον αρακά και σιγομαγειρεύουμε.

Στο τέλος βάζουμε ψιλοκομμένα τα μυρωδικά, το ξύσμα από το lime, τον χυμό και τα φρέσκα κρεμμύδια σε ροδέλες.