«Νέα Γεωργία Νέα Γενιά»: Δράσεις Εκπαίδευσης και Συμβουλευτικής για την ενίσχυση της «αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας» στη Βόρεια Εύβοια

Ο οργανισμός «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» συνεχίζει τις δράσεις εκπαίδευσης και συμβουλευτικής για την υποστήριξη της «αγροδιατροφικής επιχειρηματικότητας» στη Βόρεια Εύβοια, με το 3o εκπαιδευτικό εργαστήριο (toolkit workshop) «Μεταποίηση αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων: Από τη θεωρία στην πράξη» και κεντρικό εισηγητή τον κ. Τάσο Λάμπρου, Σύμβουλο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουλίου 2022, στην Αίθουσα Πολιτισμού Μελίνα Μερκούρη, Λουτρά Αιδηψού.
Το εκπαιδευτικό εργαστήριο (toolkit workshop) αποτελεί μέρος ενός συνόλου δράσεων εκπαίδευσης και συμβουλευτικής που σχεδιάστηκαν από τη «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ActionAid για τη δημιουργία του Ανοιχτού Κέντρου Στήριξης Κατοίκων της Βόρειας Εύβοιας.
Το έργο υλοποιείται από την ActionAid σε συνεργασία με τους οργανισμούς ΑΡΓΩ Ομοσπονδία Φορέων Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης & Ψυχικής Υγείας, «Νέα Γεωργία Νέα Γενιά» και Science Communication (SciCo) με αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ), στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας για τη Στήριξη της Βόρειας Εύβοιας του ΙΣΝ.
Η συμμετοχή στα toolkit workshops είναι ανοικτή και δωρεάν σε κάθε ενδιαφερόμενο. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας και τη δήλωση συμμετοχής στο 3ο toolkit στις 9 Ιουλίου 2022, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο: 6972195279.