Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος: Έτοιμο να υποδεχθεί για πρώτη φορά μαθητές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Έτοιμο να υποδεχτεί μαθητές Νηπιαγωγείου και Δημοτικού για το νέο σχολικό έτος 2022-23 είναι το Pierce – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, μένοντας πιστό στο όραμά του να προσφέρει ολιστική παιδεία, να διαμορφώνει πνευματικά ανεξάρτητους, ηθικά υπεύθυνους και κοινωνικά ευαισθητοποιημένους πολίτες του κόσμου.
Τα εγκαίνια της νέας εκπαιδευτικής βαθμίδας πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022 στο East Campus, τις πρότυπες εγκαταστάσεις 101 στρεμμάτων στα Σπάτα, όπου θα στεγάζονται το Προνήπιο, το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό, ενώ στο μέλλον θα λειτουργήσουν εκεί και οι ήδη υπάρχουσες βαθμίδες του Pierce (Γυμνάσιο, Λύκειο και IB).
Εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό, χαιρετισμό απηύθυνε η Υπουργός Παιδείας Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως. Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής κος Νικόλαος.
Το «παρών» στην τελετή εγκαινίων έδωσαν ο Υπουργός Επικρατείας, κος Γιώργος Γεραπετρίτης, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κα Δόμνα
Μιχαηλίδου, η Υφυπουργός Τουρισμού, κα Σοφία Ζαχαράκη, o Επίτιμος Αρχηγός
ΓΕΣ, τέως Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Σύμβουλος της Κυβέρνησης επί θεμάτων
Ακριτικών περιοχών & Αγίου Όρους, κος Αλκιβιάδης Στεφανής, o Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, κος Αθανάσιος Αυγερινός και o Δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος, κος Δημήτριος Μάρκου, καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδας.