Το 5ο επεισόδιο με πρωταγωνιστή το trap είδωλο Trannos αποκαλύπτει τα μυστικά της επιτυχίας του

Το πέμπτο επεισόδιο του premium ντοκιμαντέρ reality, SUPER INFLUENCER, έρχεται στην πλατφόρμα ANT1+ από τις 9 Σεπτεμβρίου με πρωταγωνιστή έναν από τους πιο επιτυχημένους trappers της γενιάς του, τον Tranno ή αλλιώς Χρήστο Βασιλόπουλο.
Τα τραγούδια του σκοράρουν εκατομμύρια views στο YouTube και οι εμφανίσεις του είναι sold out σε όλη την Ελλάδα. Στο επεισόδιο βλέπουμε τον Tranno στην καθημερινότητά του χωρίς «φίλτρα», τη διαδρομή προς την τεράστια επιτυχία μέσω της μουσικής, αλλά και την αντισυμβατική του προσωπικότητα. Μιλά στην κάμερα με ωμή ειλικρίνεια, χαρακτηριστικό που τον φέρνει συχνά στο προσκήνιο, προκαλώντας το ενδιαφέρον και τις αντιδράσεις των fans του, και όχι μόνο. Για πρώτη φορά, ο ίδιος, η οικογένειά του και οι φίλοι του μιλούν δημόσια για τα προσωπικά του βιώματα, τα εμπόδια που έχει συναντήσει, τις επεισοδιακές του εμφανίσεις σε διάφορα events και το πώς τον έχει επηρεάσει η γειτονιά που μεγάλωσε.
Ένα επεισόδιο που συνθέτει το παζλ του καλλιτέχνη, του influencer, της trap personas Trannos και είναι διαθέσιμο αποκλειστικά στη streaming πλατφόρμα ΑΝΤ1+, κάνοντας εγγραφή στο antennaplus.gr με 14 ημέρες δωρεάν δοκιμή.