Around the table: Το νέο γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard, που μας ενώνει όλους γύρω από ένα τραπέζι

ΤοAround the table, το νέο μεγάλο γαστρονομικό γεγονός από τη Mastercard, είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί. Mέχρι το τέλος Δεκεμβρίου, οι κάτοχοι καρτών Mastercard και λάτρεις του καλού φαγητού, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, με έμπνευση και γνώμονα τη φιλοσοφία του Zero Food Waste, που εκφράζει μια περιβαλλοντικά φιλική προσέγγιση στη μαγειρική, με σεβασμό στην πρώτη ύλη. Οδηγοί σε αυτό το μοναδικό γαστρονομικό γεγονός, θα είναι κορυφαίοι εκπρόσωποι της ελληνικής εστιατορικής σκηνής και όχι μόνο, οι οποίοι, μέσα από αποκλειστικά μενού και εμπειρίες, θα μοιραστούν με το κοινό τη φιλοσοφία της βιώσιμης γαστρονομίας.

Συγκεκριμένα, καταξιωμένοι σεφ θα δημιουργήσουν μια σειρά ειδικά διαμορφωμένων μενού για επιλεγμένα εστιατόρια στην Αθήνα, αλλά και σε γνωστούς χειμερινούς γαστρονομικούς προορισμούς. Όλοι οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα μπορούν εύκολα, μέσα από την πλατφόρμα priceless.com/aroundthetable, να κάνουν την κράτησή τους στο εστιατόριο της επιλογής τους και να απολαύσουν τα μοναδικά Zero Food Waste menus που σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για το ‘Around the table’.

Παράλληλα, στο πλαίσιο του ‘Around the table’, μέσα από την ίδια πλατφόρμα, οι κάτοχοι καρτών Mastercard θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν και ανάμεσα από μια σειρά ειδικά σχεδιασμένων physical και digital γαστρονομικών εμπειριών, πάντα με επίκεντρο τη φιλοσοφία του Zero Food Waste.