To παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου αποκλειστικά στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει και σε λιγότερο από ένα μήνα, θα έχουμε την πρώτη σέντρα του Μουντιάλ 2022, στη Μέση Ανατολή, το οποίο θα διεξαχθεί για πρώτη φορά χειμώνα.
Ο ΑΝΤ1 είναι το πρώτο ιδιωτικό κανάλι στην Ελλάδα που θα μεταδώσει το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου. Για πρώτη φορά στην ιδιωτική τηλεόραση, και μέσω streaming, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία θέασης πιο ολοκληρωμένη από ποτέ, με κάλυψη όλων των αγώνων σε όλες τις συσκευές και πάνω από 300 ώρες ειδικά διαμορφωμένου προγράμματος στο ΑΝΤ1+.
Στις 25 Οκτωβρίου 2022, στα Village Cinemas @ The Mall πραγματοποιήθηκε Συνέντευξη
Τύπου, στην οποία παρουσιάστηκε στους δημοσιογράφους η καινούρια διαφημιστική καμπάνια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για το Μουντιάλ, η οποία θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, αλλά και η «11αδα» που θα αναλάβει τις περιγραφές και τις παρουσιάσεις των εκπομπών του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος του πλανήτη, του FIFA World Cup Qatar 2022 ΤΜ. Επίσης, ανακοινώθηκε ότι το Μουντιάλ Γυναικών 2023, που θα διεξαχθεί από 20 Ιουλίου μέχρι 20 Αυγούστου, σε Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, θα είναι στον Όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ.
Την εκδήλωση παρουσίασαν ο Στέφανος Αβραμίδης και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης, προϊστάμενος του αθλητικού τμήματος του ΑΝΤ1.