Έξι μήνες-έκπληξη αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+

Κορυφαίο αποκλειστικό ελληνικό περιεχόμενο συνδυάζεται πλέον και με την αξεπέραστη τιμή του ΑΝΤ1+, καθώς η νέα προσφορά διαμορφώνει τη συνδρομή της υπηρεσίας σε μόλις 3,33€ τον μήνα (για 6μηνη συνδρομή συνολικού κόστους 19,99€ με εφάπαξ χρέωση).

Πολύ σύντομα έρχεται το «Disaster Theories», μια συγκλονιστική μίνι σειρά-ντοκιμαντέρ 4 επεισοδίων, που φέρνει στο προσκήνιο τη συζήτηση για τους «Μαύρους Κύκνους», τα απρόβλεπτα γεωπολιτικά γεγονότα και τις φυσικές καταστροφές που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και έχουν δώσει πλέον νέα σημασία στη λέξη «επιβίωση».

Ακολουθεί το «FAITH», ένα βιογραφικό, μουσικό ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο τραγουδιστή Νίκο Οικονομόπουλο.

Τον Δεκέμβριο έρχεται το ψυχολογικό θρίλερ «Σώσε με», βασισμένο στο ομώνυμο best seller μυθιστόρημα του Δημήτρη Σίμου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και του ΑΝΤ1+ Original «Στα 4», που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2023.

Μέσα στους πρώτους μήνες του 2023 θα κάνει πρεμιέρα και η «Ζωή», μια απίστευτη μεταφυσική ιστορία που συνδυάζει την κωμωδία και το δράμα. Η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η ισπανική βιογραφική μίνι σειρά «Isabel: The Intimate Story of Isabel Allende», για τη ζωή και το έργο της Ιζαμπέλ Αλιέντε, είναι ήδη διαθέσιμη αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+ θα προβληθεί και ο δεύτερος κύκλος του γερμανικού δράματος εποχής «Sisi», συνεχίζοντας την ιστορία της πανέμορφης αυτοκράτειρας-σύμβολο. Ακόμη, το εθιστικό πολεμικό δράμα «Babylon Berlin» επιστρέφει με την τέταρτη σεζόν.

Tέλος, Χριστουγεννιάτικες ταινίες για όλη την οικογένεια έρχονται σύντομα και εμπλουτίζουν τη συλλογή ξένων ταινιών του ΑΝΤ1+.