Η Mattel παρουσιάζει τη νέα σειρά κούκλες Πριγκίπισσες της Disney και ήρωες από τις ταινίες Disney Frozen «Ψυχρά και Ανάποδα»

Η Mattel, παρουσιάζει την ολοκαίνουργια σειρά με κούκλες Πριγκίπισσες της Disney και χαρακτήρες από τις ταινίες Frozen «Ψυχρά και Ανάποδα».
Η νέα σειρά εμπνέεται από τις μαγικές περιπέτειες των πριγκιπισσών της Disney και Disney Frozen και δημιουργεί κούκλες σε διάφορες κλίμακες με προσοχή στη λεπτομέρεια, υψηλή ποιότητα και ανανεωμένη εμφάνιση, ζωντανεύοντας εμβληματικούς χαρακτήρες και ιστορίες που θα ταξιδέψουν τη φαντασία των παιδιών που λατρεύουν τα παραμύθια.
Οι κούκλες έχουν φωτεινά χρώματα, χαρακτηριστικά προσώπου και μαλλιά αντίστοιχα των ηρώων και είναι ντυμένες με ρούχα απαράμιλλης ποιότητας. Η σειρά θέλει να καλύψει τις αναζητήσεις των παιδιών και να ενθαρρύνει το παιχνίδι, περιλαμβάνοντας αξεσουάρ όπως ζωάκια, κάστρα, σπίτια, οχήματα, κούκλες που αλλάζουν χρώμα και να οδηγήσει σε μαγικούς κόσμους και μοναδικές ιστορίες.
Η σειρά της Disney από την Mattel θα περιλαμβάνει και συλλεκτικά κομμάτια για ενήλικους θαυμαστές που θέλουν να διευρύνουν τη συλλογή τους.
Η νέα σειρά με κούκλες, εμπίπτει στην περσινή ανακοίνωση της Mattel για τα δικαιώματα παραγωγής παιχνιδιών Frozen και Πριγκίπισσες Disney, η οποία περιλαμβάνει καταναλωτικά προϊόντα Disney, παιχνίδια, εκδόσεις, κούκλες, και φιγούρες χαρακτήρων Disney.
Με τη συμφωνία αυτή, η Mattel θα δημιουργήσει κούκλες βασισμένες στις ταινίες Disney, όπως ο Αλαντίν, η Πεντάμορφη και το Τέρας, Brave, η Σταχτοπούτα, Άριελ η μικρή γοργόνα, Μουλάν, Ποκαχόντας, η Πριγκίπισσα και ο βάτραχος, η Ωραία Κοιμωμένη, Χιονάτη και οι 7 νάνοι, Ραπουνζελ, Ψυχρά και ανάποδα και άλλες.