Πασχαλινό e-shopping «To Χαμόγελο του Παιδιού»

Καλημέρα SayYesser!!!

Ένα διαφορετικό editorial σήμερα για καλό όμως σκοπό:

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρείτε και φέτος υπέροχες λαμπάδες και πασχαλινές ιδέες για δώρα με «αξία».
Με το μήνυμα «Μία λαμπάδα… ένα Χαμόγελο», και αυτό το Πάσχα, σας καλεί να συμμετέχετε και εσείς άμεσα και έμπρακτα στην υποστήριξη που παρέχει ο Οργανισμός σε χιλιάδες παιδιά και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη. Χάρη στη σημαντική συμμετοχή όλων, μέσα στον τελευταίο χρόνο όπου υπήρξαν πολλές δοκιμασίες, φυσικές καταστροφές, αλλά και σοβαρή ενεργειακή κρίση, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κατάφερε να υποστηρίξει ολιστικά 72.501 παιδιά και τις οικογένειές τους.
Σας προσκαλούμε λοιπόν, να προσφέρετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα πασχαλινές δημιουργίες των εθελοντών μας, μέσα από το e-shop του Οργανισμού, εύκολα, εύχρηστα και από την άνεση του χώρου σας.
Είναι σημαντικό να θυμόμαστε πως μέσα από την απόκτηση μιας λαμπάδας ή ενός παιχνιδιού από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τα παιδιά διδάσκονται την αξία της αλληλεγγύης και παράλληλα, μεταφέρουν τη δική τους χαρά και το πλατύ, ζεστό τους Χαμόγελο στα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός.
Περιηγηθείτε στην κατηγορία «Εποχιακά», του e-shop εδώ και ανακαλύψτε υπέροχα χρήσιμα δώρα, με αξία, όπως λαμπάδες, πακέτα δώρων, σοκολατένια αυγά και πήλινα διακοσμητικά.
Δωρίστε Πασχαλινές κάρτες του Οργανισμού, φυσικές ή ηλεκτρονικές, και μεταφέρετε ένα μήνυμα ελπίδας και χαράς στους αγαπημένους σας και στα παιδιά που στηρίζει ο Οργανισμός.
Μην παραλείψετε να ρίξετε μια ματιά στην παιδική γωνιά του e-shop!
Εδώ μπορείτε να βρείτε παιδικά αντικείμενα, ενώ παράλληλα στις υπόλοιπες κατηγορίες του ηλεκτρονικού καταστήματος, θα βρείτε σίγουρα πολυάριθμες ιδέες για τα δώρα σας, παιδικά και ενηλίκων.

Tip of the Day: Και αυτό το Πάσχα, «αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε*»

*Απόσπασμα από το ημερολόγιο του 10χρονου Ανδρέα Γιαννόπουλου, ιδρυτή του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».