Μπουκιές ανανά με μπέικον

Μια γρήγορη, εύκολη και …ζουμερή πρόταση, για τους λάτρεις του finger food. Το ιδανικό ορεκτικό για κάθε πάρτι ή συγκεντρώσεις. Πάμε να φτιάξουμε μπουκιές ανανά με μπέικον!

Θα χρειαστούμε:
450 γρ. ροδέλες ανανά σε φυσικό χυμό, (κάθε ροδέλα κομμένη σε 4 κομμάτια)
15 φέτες μπέικον κομμένες στα δύο
αλάτι
πιπέρι
1/2 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη (προαιρετικά)

Πώς γίνεται:
Τυλίγουμε κάθε μπουκιά ανανά σε ένα κομμάτι μπέικον, πασπαλίζουμε με λίγο αλατοπίπερο και το βουτάμε στην καστανή ζάχαρη (προαιρετικά).

Στρώνουμε σε ένα μεγάλο ταψί αλουμινόχαρτο, λαδώνουμε ελαφρά (για να μην κολλήσουν) και τοποθετούμε τις μπουκιές σε απόσταση μεταξύ τους.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (στους 180°) για 20-25 λεπτά μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό.

Αφήνουμε τις μπουκιές να “ξεκουραστούν” για 5-10 λεπτά, στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε σε πιατέλα.

Καλή απόλαυση!