Έρχεται το Run Bike Care 2023

Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, κ. Γιώργος Μαυρωτάς, Πρόεδρος του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών - Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, κα. Ζωή Γραμματόγλου, Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Πρέσβειρα του Ελληνικού Αθλητισμού κα. Μαρία Πολύζου, Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), κα. Νίκη Αραμπατζή (photo by Menelaos Myrillas)

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τη φετινή δράση του Run – Bike – Care, που συνδιοργανώνει ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Εθελοντών – Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, στο κέντρο της Αθήνας, στο Ζάππειο αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας. Άνθρωποι όλων των ηλικιών και δυνατοτήτων θα τρέξουν, θα περπατήσουν και θα κάνουν ποδήλατο στηρίζοντας το πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι».
Η φιλανθρωπική δράση του Run Bike Care έκανε την επίσημη παρουσίασή του με τη συνέντευξη Τύπου που έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο και Partner της διοργάνωσης NJV
Athens Plaza στο κέντρο της Αθήνας, στο Σύνταγμα, παρουσία του αργυρού Παραολυμπιονίκη, παγκόσμιου πρωταθλητή και πρωταθλητή Ευρώπης στη δισκοβολία, Μάκη Καλαρά, της Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας και Πρέσβειρας του Ελληνικού Αθλητισμού κας. Μαρίας Πολύζου, του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, κ. Γιώργου Μαυρωτά, της Πρόεδρου του Συλλόγου Καρκινοπαθών Εθελοντών – Φίλων Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» Αθηνών, κας. Ζωής Γραμματόγλου, της Πρόεδρου του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), κας. Νίκης Αραμπατζή και της καθηγήτριας φυσικής αγωγής Μάντη Περσάκη.

Το Run Bike Care 2023 περιλαμβάνει τρέξιμο ή περπάτημα 5χλμ. και μια ποδηλατάδα
10χλμ με σημείο αφετηρίας και τερματισμού το εμβληματικό Ζάππειον Μέγαρον που
αποτελεί ιστορική κληρονομιά στον Ελληνικό Πολιτισμό. Για περισσότερες πληροφορίες για τις πόλεις εκτός Αθηνών επικοινωνείτε με τον Σύλλογο Κ.Ε.Φ.Ι. (Τηλ: 210 6468222, 210 6447002).
Κάντε εδώ την ατομική ή ομαδική εγγραφή σας: https://bit.ly/3AMabjK

Τα έσοδα από τη φετινή διοργάνωση του Run – Bike – Care θα χρηματοδοτήσουν το
πρόγραμμα «Μαζί και στο Σπίτι», που αποτελεί την υλοποίηση του οράματος του Κ.Ε.Φ.Ι. Δείτε περισσότερα εδώ.